Sikertörténetek: Egyetlen bálázógép több típusú csomagolóanyaghoz - ORWAK - Bálázógépek és hulladékprések

Sikertörténetek: Egyetlen bálázógép több típusú csomagolóanyaghoz

Sok vállalkozásnál gyakran nem csak egy, hanem akár 2-3 különböző típusú csomagolóanyag is problémát okoz. A jó hír, hogy ilyen esetekben is elég lehet egyetlen eszköz használata, hiszen az ORWAK bálázógépek több típusú, jellemzően újrahasznosítható csomagolóanyag hulladék kezelésére is tökéletesen alkalmasak.

Karton és műanyag fólia

Az ORWAK 3110 “Kis kedvenc” a legnépszerűbb ORWAK bálázógép a hazai piacon. A termékpaletta legkisebb tagjaként óriási sikernek örvend partnereink körében. Kis helyigényének és kompakt méretének köszönhetően szinte bárhol elfér. Elsősorban kisebb-közepes mennyiségű csomagolóanyag hulladék, például hullámkarton és műanyag fólia kezelésére ajánljuk.

Partnerünknél ez a két anyag okozta a mindennapi problémákat, amiket mostantól a “Kis kedvenc” bálázógéppel oldanak meg. Mindezzel időt, energiát, pénzt és munkaerőt megspórolva. A kész bálák könnyedén mozgathatók a bálamozgató kiskocsival, amit mindenkinek ajándékba adunk a bálázógép mellé.

Alumínium dobozok, karton és műanyag

Az ORWAK 5070 HDC két vagy többkamrás bálázógép, aminek kamrái igény szerint tovább bővíthetők. Partnerünknél 3 kamrás kivitelben működik zavartalanul, ugyanis több típusú hulladék kezelését kellett megoldani egyidőben. Elsősorban a hullámkarton, az alumínium dobozok és a PET palackok komoly gondokat okoztak a vállalkozás mindennapjaiban, így olyan eszköz kellett, ami egyszerre oldja meg mindezt.

A többkamrás ORWAK bálázógépek további előnye, hogy a kamrákban külön-külön gyűjthető a csomagolóanyag hulladék, így tulajdonképpen egy mini-válogatómű. A szelektíven gyűjtött csomagolóanyagokat a kamrák fölött, a présfej mozgatásával lehet nagy sűrűségű bálába tömöríteni.

bálázógép

Válts te is modern hulladékkezelésre ORWAK eszközökkel!

Legyen szó bármilyen típusú és mennyiségű hulladékról, a vállalkozás tevékenységétől függetlenül mindenkinek tudunk segíteni a költséghatékony hulladékkezelés kialakításában.

Szabadulj meg a sok hulladék problémájától, az idő-, hely- és munkaerőhiánytól! Számold fel a mindennapi gondokat és bízd vállalkozásod hulladékkezelését ORWAK hulladéktömörítőkre!

Kérj tőlünk ingyenes tanácsadást és próbáld ki az ORWAK eszközöket ingyen, feltételek és kötelezettségek nélkül.

Töltsd ki a lenti űrlapot és kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot!