Miért az ORWAK?

Mert a legjobbak a legjobbat választják.

Rólunk

Mint a hulladékkezelés éllovasai, Magyarországon több, mint 32 éves tapasztalattal, Európában és hazánkban is piacvezető svéd hulladéktömörítők és bálázógépek legnagyobb választékával rendelkezünk. Rutinos, szakértő kollégákkal igyekszünk mindenkinek olyan korszerű hulladékkezelési megoldásokat kínálni, amelyekkel a problémából lehetőség, a kiadásból profit lesz.

Küldetésünk, hogy a skandináv szemléletet hazánkban is terjesszük, modern hulladékkezeléssel a vállalkozásokat a gazdasági előnyök mellett, minél nagyobb arányú újrahasznosításra ösztönözzük. Mindezt azért, hogy környezetünk védelmével mindannyian egy karbonsemleges világ részerei lehessünk.

2019-ben elkészült a 100.000. ORWAK bálázógép

Miért az ORWAK a legnépszerűbb? 

Legyen szó bármilyen vállalkozásról, mindig lesznek élen járók és követők. Hazai viszonylatban az ORWAK bálázógépek és hulladékprések a legnépszerűbbek, ami a skandináv gyártó partnerünk 50 éve tartó folyamatos fejlesztéseinek, termékeink magas minőségének, megbízhatóságának és méltán híres személyi biztonságot garantáló kivitelüknek köszönhetik. 

Kizárólagos forgalmazóként a kisvállalkozásoktól kezdve a multikon át, a jelenlegi piacon tevékenykedő bármely szereplőnek segítünk olyan hulladékkezelési megoldást kialakítani, amely a vállalkozásnak nem csak profitot termel, hanem az alkalmazottaknak időt, energiát takarít meg és értékes területeket szabadít fel más célokra. 

Szolgáltatásokat lehet másolni, a minőséget viszont nem! Az ORWAK 3110 bálázógép talán a világ legjobb, ezért a legnépszerűbb kis bálázógépe is. Több tízezer üzemel már belőle szerte a világon. A nagyobb teljesítményű, akár automata eszközök ár-érték aránya, minősége és megbízhatósága pedig egyedülálló.

ORWAK a számok nyelvén

 • 3384 db ORWAK bálázógép és hulladékprést adtunk át ezidáig Magyarországon.
 • Közel 120.000 db ORWAK berendezés üzemel már világszerte. 
 • Több mint 2057 elégedett és visszatérő partnerünk van már Magyarországon.
 • 65 különböző típust kínálunk az ORWAK eszközök választékából.

Előnyök, amelyeket az ORWAK garantál a vállalkozásoknak:

 • Az adott iparág szereplőinek igényeire fejlesztett legnagyobb termékválaszték.
 • Alacsony üzemeltetési költségű, biztonságos, megbízható eszközök.
 • Országos márkaszerviz
 • Egyedülálló, meghosszabbított garancia program.
 • Ingyenes felmérés és tanácsadás
 • Ingyenes géppróba
 • 100% pénz visszafizetési garancia
 • Egyedi bérleti és részletfizetési konstrukciók
 • Rövid határidős, ingyenes szállítás, legtöbbször 1-2 napon belül. 
 • Díjmentes, üzembehelyezés és oktatás.
 • Minőségi kiegészítők, alkatrészek raktárról, mennyiségi kedvezménnyel és ingyenes szállítási lehetőséggel.

Kiknek tudunk megoldást nyújtani?

A legkisebbektől a legnagyobbakig! A kis- és nagykereskedelmi, ipari és logisztikai vállalkozásoknak, éttermeknek, szállodáknak, egészségügy és ingatlanüzemeltetés szereplőinek, társasházaknak, a mezőgazdaságban, feldolgozóiparban, élelmiszeriparban, valamint a hulladékfeldolgozás és hasznosítás területén tevékenykedő vállalatoknak. Egyszóval: mindenkinek.

Az alapprobléma, amivel a legtöbb vállalkozás megkeres minket, az a hulladékkezelés hiánya a cégen belül, a magas költségek, a rendetlenség és a helyhiány. A gond szinte kivétel nélkül minden vállalkozás esetében ugyanaz, ez viszont nem azt jelenti, hogy mindenkinek ugyanazt a megoldást javasoljuk, sőt. Minden vállalkozás helyzete, adottsága más és más, ezért mi az egyedi igényekhez egyedi ajánlatokkal igazodunk.

Szakmai elkötelezettségünk az utóbbi három évtizedben csak nőtt és nőtt, amit a hozzánk ragaszkodó és visszatérő partnereink is bizonyítanak

Legnépszerűbb termékeink számos partnerünknek segítettek már abban, hogy hatékonyan és hosszú távon jövedelmezően, átláthatóan végezzék a hulladékkezelési feladatokat.

Mottónk: CSAK TÖMÖREN!

Referenciák

Partnereink