Akciók

AKCIÓ

Tudnivalók

Akciós termékeink listáját igyekszünk folyamatosan frissíteni. A készlet szinte naponta változik, így legjobb ha az aktuális kedvezményes lehetőségekről munkatársaink bármely elérhetőségén érdeklődsz. Tovább tart a sikerszéria, a nagyszámú megrendeléseinkre való tekintettel meghosszabbítjuk a legkedveltebb kis bálázógép kedvezményes vásárlásának lehetőségét.

15% KEDVEZMÉNY

2022. március 31-ig továbbra is 5% kedvezménnyel + ajándék kiegészítőkkel, raktárunkról azonnali szállítással ajánljuk az ORWAK 3110 “Kis kedvenc” bálázógépet.

3110
AKCIÓ

ORWAK 3110

Raktárunkról azonnali szállítással ajánljuk az ORWAK 3110 “Kis kedvenc” bálázógépet. Rendszeresen kínálunk kifogástalan műszaki állapotú, használt (felújított) vagy korábban bemutató céljából, néhány üzemórát futott gépeket is, melyekre természetesen garanciát is vállalunk. Sőt, a Te igényeidre szabott egyedi fizetési konstrukciót biztosítunk.   Az ORWAK 3110 bálázógép ideális választás a kis mennyiségű csomagolóanyag hulladék hatékony kezelésére. Kis súlyának és helyigényének köszönhetően a hulladéktömörítő mindenhol elfér ahol szüksége lehet rá. Kompakt és rugalmas – oda, ahol épp szüksége van rá.

AJÁNLATKÉRÉS