ORWAK félautomata bálázógépek

A legújabb félautomata megoldások nagyobb mennyiségű hulladékhoz

Az ORWAK félautomata bálázógépek három alaptípusa 40-50-60 tonna tömörítő erővel készít nagy sűrűségű, kb. 300-500 kg súlyú bálákat. Azoknál a vállalkozásoknál, ahol nagy mennyiségben, folyamatosan termelődik újrahasznosítható csomagolóanyag vagy egyéb gyártási, termelési hulladék, elengedhetetlen annak gyors és költséghatékony kezelése. Ezt garantálják partnereinknek az innovatív koncepcióra épülő ORWAK vízszintes félautomata bálázógépek, amelyek egyedi igény szerint számos extra kiegészítővel szerelhetők fel.

ORWAK félautomata bálázógép
Maximális hatékonyság, minimális munkaerőigény

Félautomata bálázógép használatával azonnal, helyben, gyorsan és hatékonyan kezelhető a nagy mennyiségű hulladék. A hatalmas töltő garatba csak töltsük be az akár nagy terjedelmű hulladékot és a gép automatikusan bálákba tömöríti azt. Amikor a gép jelzi a "bála kész" állapotot, a bálák kötözése acélhuzallal történik. 

A nagy sűrűségű, bálázott hulladék belső mozgatása, tárolása és szállítása sokkal egyszerűbbé válik, a dolgozók leterheltsége is jelentősen csökken.

Válaszd ki te, hogyan szeretnéd tölteni!

Az ORWAK félautomata bálázógépek többféle töltési lehetőséget (pl. kézi, edénybeöntő szerkezetes, szállítószalagos stb.) kínálnak, így teljesen a hulladék mennyiségére, típusára és a helyi adottságokra szabhatók.