Bálázógép bérlés, finanszírozás

Gyári, új ORWAK bálázógép és hulladékprés bérlet már napi 990 Ft+Áfa-tól

Bálázógép, hulladéktömörítő
A legnépszerűbb ORWAK bálázógép már napi 990 Ft+Áfa áron bérelhető

A valaha volt legkedveltebb, talán a világ legjobb kis hulladéktömörítő gépe az ORWAK 3110. Ideális választás bármely vállalkozásnak, ahol a kis mennyiségű különböző csomagolóanyag hulladék (papír, karton, műanyag fólia stb.) gyors és költséghatékony kezelésére van szükség. A “Kis kedvenc” bálázó gép használata a válaszható több funkciójának (pl. állítható bálaméret, bálasúly) köszönhetően  egyedi igényekre szabható, így azt akár a hölgy dolgozók is könnyűszerrel használhatják. Modern külsejének, kis helyigényének köszönhetően bárhol elfér, ahol szükség van rá.

Miért érdemes ORWAK hulladéktömörítőt vagy hulladékprést bérelni?

Mert a legmodernebb ORWAK hulladék tömörítők használatával:

✓ Rengeteg költség, idő, munkaerő és hely takarítható meg.

Rend és tisztaság uralkodik majd.

✓ Nincs beruházás, a bérleti díjak költségként elszámolhatók.

✓ A díjak havonta utólag, az elért megtakarításokból, vagy plusz bevételből fizetendő.

✓ NINCS szállítási, üzembehelyezési és karbantartási költség.

Megvalósul a modern, gazdaságos és hatékony hulladékkezelés.

✓ Teljesülnek a vállalkozás környezetvédelmi törekvései, a “zöld arculat” kialakítása.

Bálázógép, hulladéktömörítő

BÁLÁZÓGÉP BÉRLÉS

Napi kevesebb mint 1000 forintért, azaz egy cappuccino áráért bérelhető az ORWAK 3110-es bálázógép, a valaha volt legnépszerűbb és legkedveltebb hulladéktömörítő gépünk. Elsősorban kisebb-nagyobb üzletekbe, éttermeknek, szállodáknak és az ipar számos területén működő vállalkozásoknak ajánljuk,  ahol a csomagolóanyag hulladék sok problémát okoz, kezelési költségük pedig magasak.

Segítünk, hogy a problémából lehetőség, a kiadásokból pedig bevétel legyen. Olyan modern és gazdaságos hulladékkezelési megoldást tudunk ajánlani, amellyel egy csapásra megoldódnak a “szemét” gondok. Megmutatjuk, hogy az ORWAK bálázó és hulladék tömörítő gépek használatával miként tudsz rengeteg munkaerőt, időt és területet spórolni.

HULLADÉKTÖMÖRÍTŐ BÉRLÉS

Sok a hulladék? Drága a szállítás?

Bizonyára Te is találkoztál már ezekkel a hulladékkal kapcsolatos “kezelhetetlen” problémákkal. Ha sok a hulladék, és ha rosszul kezelik, akkor magasak a költségek, nagy a rendetlenség, sok időbe telik a rendrakás…

A problémák mellett rengeteget kell fizetni azért, hogy a tömörítetlen (laza) szemetet elszállítsák. De ha tömörítik, a költségek drasztikusan csökkennek! Az ORWAK hulladékprések a kommunális hulladékot közvetlenül a szabvány kukákba (240 l – 1100 l) tömörítik 1:4 – 1:8 arányban. Használatukkal jelentősen csökken a szükséges kukák darabszáma és/vagy azok ürítési gyakorisága.

Egyedüliként az ORWAK hulladék prések felelnek meg a legszigorúbb munka- és balesetvédelmi előírásoknak, szabályoknak. Talán ennek is köszönhető, hogy a legkedveltebbek Magyarországon az ingatlanüzemeltetők, irodaházak, egészségügyi és önkormányzati intézmények, szállodák, éttermek és számos más az ipar és kereskedelem szereplői körében.

ORWAK LE-240 hulladékprés

Az ORWAK számokban

129.871

ORWAK bálázógép a világon

35

Év tapasztalat

2572

Elégedett partner

3384

Elégedett partner Magyarországon