Termékeink

Orwak

Bálázógépek

Az ORWAK bálázógépek, hulladék prések, hulladék tömörítő gépek, hordóprések és papírprések széles választéka segíti a vállalkozásokat abban, hogy a keletkező csomagolóanyag és egyéb hulladék bálázásával csökkentsék költségeiket, időt, helyet és munkaerőt takarítsanak meg, illetve a kiadásaik helyett akár profitot is termeljenek. A kisvállalkozásoktól egészen a multikig, mindenkinek tudunk olyan megoldást ajánlani, amely az egyedi igényüknek megfelel. Az ORWAK bálázógépek hosszú távon garantálják a hatékony hulladékkezelést és fokozzák a vállalkozások környezetvédelmi tevékenységeit, illetve “zöld arculatuk” kialakítását. Az eddigi időpocsékolás helyett a munkatársak végre azzal foglalkozhatnak, ami igazán fontos: a munkájukkal.

Bálázógépek
Orwak

ORWAK POWER

Az ORWAK POWER dinamikus bálázó gép család négy tagja azonos működési elven készült. Egyedi Black Star technológiájuknak köszönhetően erősebbek, gyorsabbak és intelligensebbek, miközben kevesebb energiafogyasztást biztosítanak. Élettartamuk is meghosszabbodott, így a munkaidő hatékony kihasználását hosszú távon segítik elő. Az ORWAK POWER bálázók a piacon egyedülálló, legmagasabb fokú (“D” szintű) személyi biztonságot nyújtanak a felhasználónak. Gyorsan, rövid tömörítési ciklusidővel dolgoznak. Logisztikai szempontból (mozgatás, tárolás, szállítás) a legideálisabb, raklapméretű nagy sűrűségű bálákat (350-550 kg) készítenek, melyek a mindenkori legmagasabb piaci áron értékesíthetők.

ORWAK POWER
Orwak

Félautomata bálázók

A CK félautomata bálázógépek a kereskedelem, logisztika és a feldolgozó iparágak szereplőinek, illetve a hulladék újrahasznosításával és kereskedelmével foglalkozó vállalkozásoknak ideális választás. A nagy mennyiségű, elsősorban az újrahasznosítható csomagolóanyagok (karton, papír, fólia, PET, műanyag és fém kannák, rekeszek stb.) kezelésére tökéletesen alkalmasak. Műszaki kialakításuk, töltési módjuk (kézi, gépi stb.) az egyedi igényeknek és helyi adottságoknak megfelelően alakíthatók. A félautomata vízszintes bálázógépek nagy tömörítőerejüknek (50-75 tonna) köszönhetően a legnagyobb sűrűségű, logisztikai szempontból ideális méretű és súlyú bálák készítését garantálják.

Félautomata bálázók
Orwak

Automata bálázók

Az automata bálázók a nagy mennyiségű, folyamatosan keletkező különböző újrahasznosítható csomagolóanyagok és egyéb hulladékok bálázására alkalmasak. A teljesen automatikus bálázók óránként akár 50-250 m3 mennyiségű hulladékot képesek kezelni, géptípustól függően 15-80 tonna tömörítőerővel akár 150-800 kg súlyú bálákba tömöríti az anyagokat. Az automata bálázók helyi adottságokhoz illeszthetők: szállítószalag vagy edénybeöntő szerkezet, munkagép vagy levegős szállítórendszer segítségével a bálázás szinte emberi munkaerő nélkül történik. A vízszintes automata bálázógépek a hulladék újrahasznosító, kereskedő és feldolgozó vállalkozások, illetve a nagy mennyiségű hulladékot termelő vállalatok számára biztosítja a leghatékonyabb hulladékkezelési logisztikát.

Automata bálázók
Orwak

Hulladékprések

Az ORWAK szemétprések a kommunális (háztartási) hulladékot minimum 1:4-1:8 arányban, közvetlenül a szabvány szemetes edényekbe (240l- 1100l kukák) vagy műanyag zsákokba tömörítik. Egy ORWAK hulladéktömörítővel a szemétszállítás költsége min. 50, de akár 75%-kal csökkenthető, hiszen használatukkal kevesebb kukára és/vagy kevesebb ürítésre lesz szükség. Emellett kevesebb munkával nagyobb rend, tisztaság és higiénia érhető el.Az ORWAK hulladék prés a legnagyobb hatékonysággal és a legnagyobb arányban tömörítik a hulladékot, talán ennek is köszönhető, hogy a legkedveltebb típusok Magyarországon az ingatlanüzemeltetők, irodaházak, egészségügyi és önkormányzati intézmények, szállodák, éttermek és számos más az ipar és kereskedelem körében. Továbbá egyedüliként valamennyi elérhető szemétprés közül az ORWAK hulladék tömörítő gépek felelnek meg a legszigorúbb munka- és balesetvédelmi előírásoknak, szabályoknak.

Hulladékprések
Orwak

Brikettáló gépek

Egy ORWAK brikettáló gép a bálázógépek összes előnyét egyesítik, emellett működésük teljesen automatikus. Használatukkal a hulladékkezelés igazán egyszerűvé válik. A brikettálógépek esetében akár 98%-os arányú térfogatcsökkentést, illetve hulladéktömörítést biztosítanak. Az újrahasznosítható csomagolóanyag hulladékok, mint például a hullámkarton, papír, üres és teli üdítős dobozok és PET palackok, illetve egyéb gyártási hulladékok, mint a fém szálak, lemezek stb. 1:20 (!) arányban tömöríthetők. A nagy sűrűségű brikettek gazdaságosan tárolhatók és szállíthatók, magas áron értékesíthetők.

Brikettáló gépek
Orwak

Kiegészítő termékek

Az ORWAK hulladék tömörítőkhöz, bálázókhoz és hulladék présekhez olyan kiváló minőségű kiegészítőket kínálunk (különböző típusú, nagy szakítószilárdságú műanyag és acél bálakötözők, műanyag szemeteszsákok), amelyek elengedhetetlenek a bálázók és hulladék prések napi zavartalan működéséhez, illetve a bálázó és tömörítő gép kezelőjének munkavédelmi szempontból a legmagasabb biztonságot nyújtják. Mindezek mellett a gyári alkatrészeket, tartozékokat és egyéb kiegészítőket saját raktárunkról történő, rövid szállítási határidővel biztosítjuk partnereinknek.

Kiegészítő termékek