Meghosszabbított garancia

3 év garancia

Az ORWAK berendezésekre 12 hónap, érvényes szerviz szerződéssel rendelkező partnereinknek 36 hónap garanciát biztosítunk. Az eszközök, berendezések eseti javítását kizárólag gyári alkatrészekkel végezzük, melyekre szintén garanciát vállalunk.

Nem, nálunk nincs “sufnituning”.

Rendszeres karbantartás

ORWAK szerviz

Partnereink többségénél Szerviz Szerződés keretében, évente több mint 1.600 db megelőző karbantartást végzünk rendszeres gyakorisággal. Mind a garanciális, mind a garancia időn túli eseti javításokat és rendszeres karbantartásokat felkészült, szakképzett munkatársaink végzik az ország egész területén.

A szakszerűen berendezett és minőségi szerszámokkal, gyári alkatrészekkel és tartozékokkal felszerelt szerviz autóink a kiszállási díjtételek minimalizálása érdekében a számítógépes ügyviteli rendszerünk segítségével megtervezett útvonalon, ún. ‘körutazás’ jelleggel keresik fel partnereinket karbantartás céljából. Célunk, hogy az üzemeltetett magas műszaki színvonalú és magas értéket képviselő minőségi berendezések hosszú távon a biztonságos, hatékony és jövedelmező üzemeltetés feltételeit biztosítsák.