Hulladékprések

Hiába sorakozik egymás mellett akár 6-7 kuka, nem elég. A szemetes edények csordultig vannak tömve kommunális és egyéb típusú hulladékkal, a szelektív gyűjtés nincs megoldva. A hulladék kezelése kimerül abban, hogy a dolgozók próbálják kézi erővel minél kisebbre tömöríteni a hulladék térfogatát. Nem szép látvány, nem is higiénikus és a szállítás is nagyon drága. Sőt, minden évben egyre drágább és drágább... Pedig van megoldás!

Az ORWAK szemétprés a keletkező kommunális (háztartási) hulladékot minimum 1:4-1:8 arányban közvetlenül szabvány szemetes edényekbe (pl. 240, 360 vagy 1100 l-es kukák) vagy műanyag zsákba tömörítikA hulladékszállítási költség 60-80%-kal csökkenthető. A hatékonyság a tömörítendő hulladéktípusok függvényében változik. A berendezések használata egyszerű és biztonságos.

Szemét, szemetes, kuka, kukaprés

A tömörített kommunális hulladék kevesebb konténerben (kukában) fér el. A kevesebb darabszámú kuka vagy ritkább ürítési gyakoriságnak köszönhetően a hulladékszállítási költségek jelentősen csökkenthetők. Nincsenek többé túlcsordult kukák, a kevesebb kuka pedig kisebb helyen is elfér, így értékes területek szabadulnak fel. A különböző szezonális időszakokban megnövekedett hulladékmennyiség sem okoz problémát a jövőben, hiszen a tömörített hulladék a meglévő kukákban is elfér majd.

Svéd technológia = minőség és biztonság

Hosszú élettartam, legjobb ár/érték arány.  Néhány az ORWAK szemétprés főbb jellemzői közül, melyek a több mint 40 éves gyártói tapasztalatnak és folyamatos fejlesztésnek köszönhetők.

A jelentős térfogatcsökkenés eredményeként a hulladékprésekkel elérhető további előnyök:

✓ Jelentős költségcsökkenés, gyors megtérülés

✓ Tisztán átlátható, kontrollált hulladékkezelés

✓ Nagyobb rend és tisztaság

✓ Környezetvédelmi törekvések megvalósulása

Hulladékprések használatával elérhető előnyök:

Jelentős
                költségcsökkenés
Jelentős költségcsökkenés
Gyors megtérülés
Gyors megtérülés
Kontrollált hulladékkezelés
Kontrollált hulladékkezelés
Nagyobb rend és tisztaság
Nagyobb rend és tisztaság
Kevesebb CO2
Kevesebb CO2