Ingyenes konzultáció és próba

Feltételek és kötelezettségek nélkül. Mindenkinek.

Ahány vállalkozás, annyiféle hulladékkal kapcsolatos probléma – épp ezért tudjuk, hogy a több mint 50 ORWAK eszköz közül meglehetősen nehéz választani. Szakértő kollégáink azonban mindig a rendelkezésedre állnak, hogy segítsenek a döntésben.

Az ingyenes konzultáció keretein belül felmérik a jelenlegi hulladékkezelésed, illetve a hulladék típusától és mennyiségétől függően konkrét megoldást tudnak javasolni. Sőt, azt is kiszámolják, hogy havi és éves szinten mennyit spórolhatsz a hulladékkezelési költségeiden és mekkora plusz bevételre tehetsz szert azzal, ha az újrahasznosítható csomagolóanyagból készült bálákat értékesíted. Ha szükséges, több ORWAK eszközt is bemutatnak neked, hogy a végső döntést saját belátásod és a mi szakmai hozzáértésünk segítségével tudd meghozni. Mindezt teljesen díjmentesen, feltételek és kötelezettségek nélkül biztosítjuk minden vállalkozásnak.

Próbáld ki ingyen

“A puding próbája az evés!” – és ezzel mi is egyetértünk. Ezért saját költségünkre és kockázatunkra, minden kötelezettség nélkül az ORWAK hulladék tömörítőkre (előzetes helyszíni egyeztetést követően) ingyenes próbát biztosítunk. A bálázógépek, illetve hulladékprések díjmentes kipróbálásán túl, a szükséges kiegészítőket is a mi költségünkre használhatod: típusnak megfelelő bálakötöző zsinórt, műanyag zsákot, esetleg acélkötöző drótot.

Nézd meg élőben

Kérésre, időpont egyeztetés után telephelyünkön élő gépbemutatókat tartunk. Sőt, hozott anyagból teszt bálákat is készítünk. Kiemelten fontosnak tartjuk a próbát, hiszen sok esetben speciális termelési anyagot, hulladékot kell tömöríteni, így a legoptimálisabb megoldás az, ha partnereink élőben, saját maguk győződhetnek meg arról, hogy a számukra legmegfelelőbb bálázógépet válasszák ki.

A próba bálázás egyik nagy előnye, hogy valóságos, mindennapi környezetben, munka közben egyszerre több gép is megtekinthető, kipróbálható. Büszkén mondhatjuk, hogy versenyhelyzetben rendre az ORWAK eszközök bizonyulnak jobbnak.

Lehetőségük van saját környezetben saját hulladékkal tesztelni gépeinket. A hulladék tömörítők egyszerű használatához szükséges információkat kollégáink a próbagép üzembe helyezésekor átadják, a kiegészítők használatát megmutatják, az ideális, gazdaságos üzemeltetéshez javaslatokat tesznek.