A 3 legnépszerűbb termékünk 2018-ban

A sok hulladék kezelése egyre nagyobb problémát jelent a fejlett társadalmakban. Számos országban, köztük Magyarországon is olyan megoldást kell találniuk a vállalkozásoknak, amely egyszerre költséghatékony és környezetbarát. 

Az utóbbi 30 év tapasztalatainak köszönhetően valós, pénzben mérhető és rengeteg egyéb előnyt is tudunk az ORWAK gépek mellett felsorolni, amelyek segítséget nyújthatnak a legkülönbözőbb területeken tevékenykedő partnereinknek a modern és gazdaságos hulladékkezelés. Íme a legjelentősebb előnyök közül néhány: 

 • költség-, hely- és időmegtakarítás
 • bevételszerzés a hulladékból
 • rend tisztaság, higiénia
 • környezetvédelem, zöld arculat és pozitív megítélés

Hogy melyik a három legnépszerűbb ORWAK bálázógép és hulladékprés 2018-ban? Megmutatjuk.

Bálázógép, hulladéktömörítő
ORWAK 3110 – a “Kis kedvenc”

Nem véletlen, hogy az ORWAK 3110-es gépünk a “Kis kedvenc” becenevet kapta. Nemcsak Európában, Magyarországon is a legnépszerűbb bálázógép. Modern, letisztult megjelenés, egyedi funkciókkal.  Olyan kicsi helyet foglal, hogy bárhol elfér, ahol csak szükség lehet rá. A kisebb mennyiségű hulladékot (kartont, fóliát stb.) a bálázógép gyorsan, egyszerűen kezeli, a bála magassága és súlya pedig igény szerint állítható.

Kik használják leggyakrabban?
 1.  Kiskereskedelmi egységek
 2.  Kisebb gyártó és termelő üzemek
 3.  Éttermek, szállodák

Még több információ a termékről ide kattintva érhető el.

ORWAK 3420 – a “Nagymenő”

Az ORWAK POWER termékcsalád tagjainak működése az új, innovatív Black Star technológián alapul. Partnereink azért is választják ezt a sokoldalú legújabb fejlesztésű bálázógépet, mert 24 másodperc tömörítési ciklusidő alatt képes nagy mennyiségű csomagolóanyagot Euro-raklap méretű bálákba tömöríteni pár perc alatt. Gyors, hatékony és mint az új generációs bálázógépek toplistás gépe, hullámkarton, műanyag és gyártási hulladék kezelésére kiváló megoldás.

Kiknek ajánljuk?
 1.  Nagykereskedőknek, áruházaknak, bevásárlóközpontoknak
 2.  Raktáraknak, logisztikai központoknak
 3.  Feldolgozó- és élelmiszeripar szereplőinek

További előnyökről és információkról ide kattintva tájékozódhat.

ORWAK POWER bálázógép
ORWAK LE-240 hulladékprés – a “Kis elefánt”

Teljesen egyedülálló, több kamrás rendszerű hulladékprés. Felültöltős kivitelének köszönhetően könnyen kezelhető, egyszerre akár több 240 l-es kukákba 1:4-1:8 arányban tömöríthető vele az ömlesztett vagy zsákos ún. háztartási (kommunális) hulladék. Csendesen dolgozik, mégis hatékonyan, hiszen a költségek akár 80%-a megtakarítható vele, az ára pedig rövid időn belül megtérül. Hulladékprés használatával töredékére csökken a szükséges kukák száma, vagy azok ürítési gyakorisága. Csúcsidőben, ha több hulladék keletkezik az is elfér a kukákban, nem kell mellé pakolni a szemetet.

Kik választják leginkább?
 1.  Éttermek és szállodák
 2.  Ingatlan üzemeltetők
 3.  Egészségügyi szereplők

Még több információ és a termékismertető ide kattintva érhető el.

Széles típusválasztékunkból a fenti három ORWAK eszköz a legnépszerűbb, emellett persze mindenkinek megtaláljuk a legjobb megoldást és legmegfelelőbb bálázógép vagy hulladékprés típust.