Bálázógépek, hulladéktömörítők

Sok az újrahasznosítható hulladék, problémát okoz a kezelése? Túl magasak a költségek, egyre kevesebb a szabad terület?

Újrahasznosítható hulladék kezeléséhez válasszon ORWAK bálázógépet!
Modern hulladékkezelési megoldások

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, akkor már biztosan érzed, hogy a kezelhetetlennek tűnő állapotot ideje lenne megszüntetni. Egy olyan költséghatékony, modern és hosszú távú megoldásra van szükséged, ami minimalizálja a hulladékkezelésre szánt kiadásokat és az erre elpazarolt időt, energiát és munkaerőt. 

Az értékes, újrahasznosítható csomagolóanyag és az egyéb gyártási hulladékok bálázógép használatával könnyen kezelhetővé válnak. Elfelejtheted a dobozokon való ugrálást, a kartonpapír vagdosását és tépkedését, a kukák tologatását és a hulladékhegyek egyik sarokból a másikba történő pakolását.

Modern hulladékkezelési megoldások

Az ORWAK bálázógépek a hulladék mennyiségétől és típusától függően 50-500 kg-os, nagy sűrűségű bálákba tömörítik a hulladékot, így egycsapásra megoldódik a hulladékkezelés. Így több lesz a szabad terület, a tárolás és a szállítás is jóval egyszerűbbé válik. (Ha a kommunális hulladék okoz problémát, ide kattintva találja hulladékpréseinket.) 

Az olyan újrahasznosítható csomagolóanyagok, mint például a papír (karton), a műanyagok (pl. PET, PE, PP stb.) értékesítéséből akár plusz bevételed is lehet. 

A különböző hulladékok bálázásával és az újrahasznosítás irányába terelésével vállalkozásod pedig részese lehet a körforgásos gazdaságnak és környezetünk védelmének.

Kérj ingyenes konzultációt! Nincs mit veszítened!

Tovább

7 előny, amit azonnal elérhetsz

– garantált költségcsökkenés

– idő, energia és munkaerő megtakarítás 

– felszabaduló értékes területek

– csökkenő munkahelyi kockázatok 

– rend, tisztaság és higiénia

– környezettudatos hulladékkezelés

– egyszerű kezelés, nagy hatékonyság

Bálázógép, hulladéktömörítő
Bálázógép, hulladéktömörítő

ORWAK eszközök minden igényre 

ORWAK bálázógéppel az értékes újrahasznosítható és más hulladék nagy sűrűségű bálákba tömöríthető. Hulladékpréseinkkel pedig a kommunális (háztartási) hulladék térfogata minimum 1/4-re csökkenthető. Bálázógépekről ide kattintva, a hulladékpréseinkről itt olvashatsz.

Mi tudjuk, hogy mire van szükséged! Hulladéktömörítők terén nálunk találod a legnagyobb választékot. Cégmérettől és tevékenységtől függetlenül mindenkinek hatékony hulladékkezelési megoldást ajánlunk. 

Nincs mit veszítened! Ajánlatunk kockázat és kötelezettségmentes!