Minimális szemétdíj, eladható bálázott hulladék

Sok a hulladék? Drága az elszállítás? Gondot okoz a kezelés?

Bizonyára találkoztál már ezekkel a hulladékkal kapcsolatos “kezelhetetlen” problémákkal. Ha sok a hulladék, és ha rosszul kezelik, akkor magasak a költségek, nagy a rendetlenség, sok időbe telik a rendrakás…

A problémák mellett rengeteget kell fizetni azért, hogy a tömörítetlen (laza) szemetet elszállítsák. De ha tömörítik, a költségek drasztikusan csökkennek! Ha pedig az újrahasznosítható csomagolóanyagot vagy egyéb értékes hulladékát bálázza, akkor a legmagasabb árat fizetik érte.

Mennyi az annyi?

Vevőink tapasztalatai szerint az ORWAK hulladéktömörítőkkel a szemétszállítási díjak 50-70%-a is megtakarítható. A bálázott csomagolóanyag és más értékes hulladék pedig a legkedvezőbb árakon értékesíthető.

Kíváncsi vagy, hogy mennyit spórolhatsz vagy mennyi lehet a plusz bevételed?

Az Európában és Magyarországon is piacvezető ORWAK bálázógépek és hulladékprések cégmérettől függetlenül megadják Önnek a modern, tiszta és gazdaságos hulladékkezelést. Így a hulladék többé nem költség, hanem bevételi forrás is lehet. Sőt, mindezek mellett rengeteg idő, energia és munkaerő takarítható meg az alkalmazottaknak.

Bálázó, hulladéktömörítő, ORWAK POWER

10 előny, amit garantálunk

✓ Kedvező bérleti konstrukciók

✓ Vállalkozásra szabott, egyedi ajánlat

✓ Gyorsabb hulladékkezelés

✓ Fokozott biztonság

✓ Alacsony üzemeltetési költségek

✓ Egyszerű kezelés

✓ Hosszú távú megoldás

✓ Környezettudatos működés

✓ Helymegtakarítás

✓ Higiénikus hulladéktömörítés

Miért válaszd az ORWAK hulladéktömörítőket?

Az ORWAK eszközök hadrendbe állításával gyorsabban és hatékonyabban tudsz megszabadulni a hulladéktól.

✓ növekvő bevétel, gyors megtérülés

✓ komoly költségcsökkenés

✓ ingyenes próbalehetőség

✓ hatékonyabb munkaerő és időkihasználás

✓ kis helyigény: kevesebb edény, tömörített hulladék

✓ jelentős térfogatcsökkenés, nagy sűrűségű bálák

✓ egyszerű és biztonságos használat

✓ nagyobb rend és tisztaság, több szabad terület

Karton bálázógép
Bálázógép, hulladéktömörítő
Bálázógép, hulladéktömörítő

ORWAK hulladék tömörítők minden igényre

bálázógépek az újrahasznosítható és más termelési hulladékot (karton, fólia, PET, fém, műanyag, textil stb.) géptípustól függően 50-500 kg-os, nagy sűrűségű bálákba tömörítik. A hulladékprések a mindennapi szemetet („kommunális hulladékot”) közvetlenül a szabványos szemetes edényekbe (pl. 240 vagy 1100 literes kukák) vagy műanyag zsákokba tömörítik.

Mások hogyan csinálják?

Világszerte több mint 100.000 ORWAK hulladék tömörítő üzemel. Magyarországon az elmúlt 30 évben több mint 2200 db ORWAK eszközt telepítettünk. 

A bálázógépek az újrahasznosítható és más termelési hulladékot (karton, fólia, PET, fém, műanyag, textil stb.) géptípustól függően 50-500 kg-os, nagy sűrűségű bálákba tömörítik.

hulladékprések a mindennapi szemetet („kommunális hulladékot”) közvetlenül a szabványos szemetes edényekbe  (pl. 240 vagy 1100 literes kukák) vagy műanyag zsákokba tömörítik.

Hogyan tudsz te is megszabadulni a “szemét” gondoktól?

Keress minket bizalommal, szakértőink szívesen segítenek. Bárhol az országban ingyenes személyes konzultációt, konkrét javaslatot, gazdaságossági számítást, sőt ingyenes próba lehetőséget is ajánlunk. Mindenféle feltétel vagy kötelezettség nélkül!