Hogyan lesz a hulladékból bevétel?

Amit a legtöbbször hallunk: túl sok a hulladék, túl kevés a hely. A szállítási költségek magasak, a rendetlenség eluralkodott. Az első szó, ami eszébe jut a hulladékról a “KÁOSZ”? Ezen könnyen változtathatunk! Az ORWAK gépekkel garantáltan hatékonnyá válik a hulladékkezelés. De hogyan?

Az újrahasznosítható hulladékok és a termelési anyagok kedvező feltételekkel értékesíthetők. A bálázott hulladékért legmagasabb összeget kaphatja vagy a legalacsonyabb költségeken tud megválni tőle. A folyamatot felgyorsíthatja és megkönnyítheti, ha a hulladékot a keletkezés helyén rögtön bálázógéppel tömöríti. Így a hulladékkezelés nem csak helytakarékos, hanem modern és gazdaságos folyamattá válik, a csökkenő tárolási, szállítási és munkaerő költségei mellett a bálák értékesítéséből akár extra bevétel is keletkezhet.

Bálázógép, hulladéktömörítő
Bálázógép, hulladéktömörítő

Az ország egész területén széles partnerkapcsolattal rendelkezünk. Ismerünk mindenkit, aki számít. Ki, hol, mit és mennyiért tud elszállítani, vagy felvásárolni? Mindenben segítünk! És ez még nem minden.

Ha elege van a folyton sokasodó háztartási, más szóval kommunális hulladékból, és az ezzel járó méregdrága szolgáltatási díjakból, akkor az ORWAK hulladékprések jelentik a megoldást. Használatukkal ugyanis a legnagyobb térfogatcsökkenés jön létre, így kevesebb kukát vagy konténert kell üríteni. Ezzel pedig a mindenkori költségek 50-75%-át is garantáltan megspórolhatja.

Modern hulladékkezelési megoldások
Bálázó, hulladéktömörítő, ORWAK POWER

Ennyire egyszerű. De mégis, miért az ORWAK?

  • Díjmentes felmérést és szaktanácsadást kínálunk.
  • Ingyenes próbalehetőséget, élő gépbemutatót biztosítunk.
  • Kedvező bérleti- és egyedi finanszírozási konstrukciót nyújtunk.
  • Svéd minőséget és hosszú élettartamot garantálunk.
  • Az ORWAK eszközökre 3 év garanciát vállalunk.
  • Ha nem lenne elégedett, 100% pénz-visszafizetési garanciát adunk.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ingyenes konzultációt a lenti űrlap segítségével vagy hívjon minket a +36 1 363 8888-as telefonszámon!