Hulladékgazdálkodás

A hulladék gyűjtésével, feldolgozásával, kereskedelmével foglalkozó vállalkozások különösen érzékenyek a hatékonyságra, a jövedelmezőségre és a biztonságra. A legfőbb szempont számukra a munkaerő és a szállítási kapacitás optimális kihasználása. 

Ne fizess a levegő szállításáért! 

A költségek minimalizálása és a maximális profit elérése érdekében a legfontosabb szempont hulladéktömörítés esetén a minél nagyobb sűrűségű, ideális méretű, tömör bálák készítése. Így a tárolás, a mozgatás és a szállítás teljes kapacitása 100%-ban kihasználható. Az ORWAK bálázógép család legnagyobb tagjai garantálják az ezen követelményeknek való megfelelést. 

Hulladékkezelési megoldások a hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalkozásoknak
Az ORWAK nem ismer lehetetlent 

A szakma szereplőinek minden esetben a helyi adottságoknak és egyedi igényeknek, a hulladék típusának, mennyiségének és kezelési módjának megfelelő, egyedi és hatékony megoldásokat tudunk javasolni. Legyen szó akár a különböző töltési módokról (kézi, gépi, szállítószalagos stb.), mindenki megtalálja a számára ideális ORWAK hulladék bálázó berendezést.

Minőség és megbízhatóság 

Az ORWAK hulladéktömörítők gyors, modern és intelligens eszközök. Ott ahol a hulladék óránként tonnaszám keletkezik, a folyamatos működés alapkövetelmény. Számukra különösen fontos a minőségi követelmények mellett a gyors és felkészült szervizháttér. Mindezek együtt biztosítják a hosszú távon, alacsony üzemeltetési költségek és szervizigény mellett a megbízhatóságot. 

Automata megoldások 

Minden vállalkozásra, de különösen a hulladék szakmára jellemző a munkaerő optimális kihasználása. 

Számukra olyan félautomata és teljesen automata bálázógépeket (komplett rendszereket) kínálunk, melyekkel a folyamatosan, nagy mennyiségben keletkező hulladékok és újrahasznosítható csomagolóanyagok kezelésé minimális munkaerőt igényel. Szinte csak a berendezések hulladékkal való töltése az egyetlen feladat, onnantól a további folyamatok (bálázás, kötözés) teljesen automatikusan történnek. Így akár több dolgozó teljes munkaideje megspórolható és más célokra fordítható.