Műanyag fólia tömörítése

Műanyag fólia

A műanyag fólia, mint egyik leggyakrabban előforduló csomagolóanyag, kihívást jelent a hulladékkezelésben. Annak ellenére, hogy ez az anyag népszerű az újrahasznosítási folyamatokban, a kezelésekor felmerülő legnagyobb probléma a jelentős térfogata miatti nagy helyigénye. Kézi erővel való nyomkodással, taposással vagy egyszerű kukába gyömöszöléssel a műanyag fólia átmenetileg összenyomható, ám ezek a módszerek nem hatékonyak, mivel az anyag rövid időn belül visszanyeri eredeti formáját.

Műanyag fólia bálázása

Az ilyen típusú hulladék kezelésére a bálázás kínálja a legmegfelelőbb megoldást. A műanyag fólia bálázásával jelentős térfogatcsökkenés érhető el, ami a tárolást és a szállítást is megkönnyíti. Az Orwak által kifejlesztett eszközök, amelyek kifejezetten a műanyag fólia bálázására lettek tervezve, rendkívül előnyösek ezen a téren. Nagy töltőnyílásuk révén még a legnagyobb fólia kupacok is egyszerűen a bálázógép kamrájába helyezhetők.

Yuta
Yuta
2024-01-19
Szuper
Tamas Nagy
Tamas Nagy
2023-12-21
Ők nem csak hirdetik, valóban oda figyelnek minden apró részletre, ami a termékek minőségében és a szolgáltatásokban egyaránt megmutatkozik! Közel 4 év után is kiváló állapotban van a tömörítő berendezés! Öröm volt velük üzletelni! 5 csillag nekik, ajánlom őket minden kis vállalkozásnak.
Máté Fekete
Máté Fekete
2023-12-18
Hálásan köszönjük a segítséget! Mi maximálisan elégedettek vagyunk, már több éve tart az üzleti együttműködésünk! A fotón az egyik új telephelyünkön telepített eszköz látható, még nyáron üzemelték be azóta radikálisan csökkent a hulladékkezelési költségeink! mindenkinek ajánljuk őket! 10/10👍
Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Töltsd ki rövid űrlapot személyre szóló árajánlathoz.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lépések: 3 -ből 1
Mennyi újrahasznosítható (csomagolóanyag) hulladék keletkezik havi szinten?
Többet is kijelölhet

Műanyag fólia “Plastic Mode” Program

Az Orwak bálázógépek egyik kiemelkedő funkciója az ún. “plastic mode” program, amely kifejezetten a puha műanyag tömörítésére lett kialakítva. A bálázógép kamrájában vannak karmok, amik megakadályozzák a visszatágulást. A programozható vezérlés révén a préslap hosszabb ideig nyomást gyakorol. Ezáltal a bálázott anyag nem tágul vissza. Így a bálák kompaktabbak és könnyebben kezelhetők maradnak.

Fenntartható Megoldások

Az Orwak megoldásai nem csak hatékonyságot és költségmegtakarítást kínálnak hulladékkezelésben. Hozzájárulnak a környezetvédelmi célokhoz is, elősegítik az újrahasznosítást és csökkentik a hulladéklerakók terhelését. Az Orwak bálázógépek innovatív funkcióival és megbízható teljesítményével vállalkozásod hatékonyabban kezeli a hulladékot, támogatva a fenntarthatóságot.

Többfunkciós Megoldások a Hulladékkezelésre

Az Orwak bálázógépei nem korlátozódnak kizárólag a műanyag fólia tömörítésére; sokrétű képességeik révén számos különböző hulladéktípus kezelésére alkalmasak. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a választást a papírtól a kartonon át a kemény műanyagokig. Széles skálán válogathatsz az újrahasznosítható anyagok között. Az Orwak megoldásaival vállalkozásod hatékonyan kezeli a hulladékot. Így optimalizálhatod a munkafolyamatokat és elősegítheted a fenntartható fejlődést. Az Orwak elkötelezett amellett, hogy minden típusú hulladékhoz kínáljon megbízható, gazdaságos és környezetbarát megoldást, támogatva vállalkozásod zöld átállását.

TOVÁBBI TÖMÖRÍTHETŐ HULLADÉK TÍPUSOK