PET, Alumínium, kemény műanyag…

Az üres  PET palackok és alumínium dobozok eredeti állapotukban gyűjtve, tárolva és szállítva olyanok, mintha a levegőt mozgatnánk. Tömörítve, azaz bálázva rengeteget spórolhatunk a logisztikai költségeken.

Újrahasznosítás szempontjából szinte 100%-ban feldolgozhatók, aminek köszönhetően meglehetősen kedvelt, igen értékes alapanyagokról van szó. De akkor igazán gazdaságos az újrahasznosítás, ha a feldolgozók a mozgatás, tárolás és szállítás szempontjából minél tömörebb formában jutnak hozzá.

PET, Alumínium, kemény műanyag...

ORWAK Hulladékprések: Megoldás a Túlcsorduló Konténerekre

Az alumínium dobozok esetében az igazán hatékony tömörítésre a nagyobb teljesítményű (Heavy Duty) bálázógépek az ideálisak, amelyekkel szabályos, hasáb alakú, kompakt bálák készíthetők. A kész bálák ebben a formában tárolás és szállítás szempontjából a lehető leggazdaságosabbak.

Szeméttel túlcsorduló kukák

Ha a mennyiség indokolja, léteznek olyan ORWAK hulladéktömörítő gépek, pontosabban brikettáló gépek, amelyek akár a folyadékkal teli flakonokat, alumínium üdítős vagy sörös dobozokat tömörítik úgy, hogy a bennük lévő folyadékot tömörítés közben visszagyűjtik vagy megfelelő módon elvezetik. 

A brikettáló gépek rendelkeznek a létező legnagyobb fajlagos tömörítő erővel, így a legnagyobb tömörítési hatékonysággal is. Ezért, valamint számos más előnyének köszönhetően ezek a tömörítő eszközök az élelmiszeripari gyártók, valamint a hulladékos szakma nagy kedvencei. 

Yuta
Yuta
2024-01-19
Szuper
Tamas Nagy
Tamas Nagy
2023-12-21
Ők nem csak hirdetik, valóban oda figyelnek minden apró részletre, ami a termékek minőségében és a szolgáltatásokban egyaránt megmutatkozik! Közel 4 év után is kiváló állapotban van a tömörítő berendezés! Öröm volt velük üzletelni! 5 csillag nekik, ajánlom őket minden kis vállalkozásnak.
Máté Fekete
Máté Fekete
2023-12-18
Hálásan köszönjük a segítséget! Mi maximálisan elégedettek vagyunk, már több éve tart az üzleti együttműködésünk! A fotón az egyik új telephelyünkön telepített eszköz látható, még nyáron üzemelték be azóta radikálisan csökkent a hulladékkezelési költségeink! mindenkinek ajánljuk őket! 10/10👍
Bence Mike
Bence Mike
2023-11-10
They are the best
Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Töltsd ki rövid űrlapot személyre szóló árajánlathoz.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lépések: 3 -ből 1
Mennyi újrahasznosítható (csomagolóanyag) hulladék keletkezik havi szinten?
Többet is kijelölhet

ET, Alumínium és Kemény Műanyag Tömörítésének Gazdaságossága

Az üres PET palackok, alumínium dobozok és kemény műanyagok, mint például bizonyos élelmiszer-tartályok, tömörítés nélkül jelentős helyet foglalnak. Ezek az anyagok az újrahasznosítás szempontjából különösen értékesek, mivel szinte 100%-ban újra feldolgozhatók. A tömörítés, vagyis bálázás, lehetőséget nyújt arra, hogy jelentős mértékben csökkentsük a logisztikai költségeket, optimalizálva ezzel az újrahasznosítási folyamat gazdaságosságát.

Iparágak, ahol elengedhetetlen a tömörítés

  • Élelmiszeripar: Különösen az üdítőitalok és sörök gyártása során keletkező üres PET palackok és alumínium dobozok miatt.
  • Vendéglátóipar: Szállodák, éttermek és bárok, ahol nagy mennyiségben keletkezik PET és alumínium hulladék.
  • Kiskereskedelem: Supermarketek és áruházak, ahol a csomagolási hulladék volumene jelentős.
  • Irodaházak és intézmények: Munkahelyek és oktatási intézmények, ahol a munkatársak és a diákok által fogyasztott italok jelentős hulladékot generálnak.
  • Egészségügyi intézmények: Kórházak és egészségügyi központok, ahol a gyógyszeres flakonok és egyéb műanyag hulladékok kezelése kiemelt figyelmet igényel.

A nagy teljesítményű ORWAK bálázógépek és brikettáló gépek ideális választást jelentenek ezekben az iparágakban. Lehetővé teszik a hulladék hatékony és gazdaságos kezelését, miközben jelentősen hozzájárulnak a környezettudatos működéshez. Az ORWAK megoldásai nemcsak a helytakarékosságot és költségmegtakarítást szolgálják, hanem a környezetvédelmi célok eléréséhez is hozzájárulnak azáltal, hogy elősegítik a hulladékok nagy arányú újrahasznosítását.

TOVÁBBI TÖMÖRÍTHETŐ HULLADÉK TÍPUSOK