Speciális hulladék kezelése

Egyéb, speciális hulladék (big bag, textil, fém, pántolószalag, gyártási, veszélyes stb.)

Sokszor merül fel az igény arra, hogy a klasszikus csomagolóanyagokon túl, speciális hulladékok, például gyártási vagy termelési hulladékok tömörítését kellene megoldani. Az ilyen típusú hulladékok eredeti állapotukban nagy térfogatúak, sok helyet foglalnak, gyűjtésük, mozgatásuk és tárolásuk nem csak időigényes, hanem macerás is, sőt, munkahelyi kockázatokat is rejtenek. 

Az általános újrahasznosítható csomagolóanyagokon túl rengeteg olyan egyéb hulladék van, amelyek nagy hatékonysággal tömöríthetők. Ha speciális vagy ritkább anyagok térfogatának csökkentésére kell megoldást találni, mindenképp a próba bálázást javasoljuk, amit ingyenesen biztosítunk partnereinknek. Így azonnal kiderül, hogy melyik ORWAK típus a legmegfelelőbb a feladatra.

Speciális hulladékok kezelése

Yuta
Yuta
2024-01-19
Szuper
Tamas Nagy
Tamas Nagy
2023-12-21
Ők nem csak hirdetik, valóban oda figyelnek minden apró részletre, ami a termékek minőségében és a szolgáltatásokban egyaránt megmutatkozik! Közel 4 év után is kiváló állapotban van a tömörítő berendezés! Öröm volt velük üzletelni! 5 csillag nekik, ajánlom őket minden kis vállalkozásnak.
Máté Fekete
Máté Fekete
2023-12-18
Hálásan köszönjük a segítséget! Mi maximálisan elégedettek vagyunk, már több éve tart az üzleti együttműködésünk! A fotón az egyik új telephelyünkön telepített eszköz látható, még nyáron üzemelték be azóta radikálisan csökkent a hulladékkezelési költségeink! mindenkinek ajánljuk őket! 10/10👍
Bence Mike
Bence Mike
2023-11-10
They are the best
Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Töltsd ki rövid űrlapot személyre szóló árajánlathoz.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lépések: 3 -ből 1
Mennyi újrahasznosítható (csomagolóanyag) hulladék keletkezik havi szinten?
Többet is kijelölhet

Speciális Hulladékok Tömörítése Az ORWAK Megoldásaival

A vállalkozások gyakran találkoznak azzal a kihívással, hogy a klasszikus csomagolóanyagokon túl számos egyéb, speciális hulladéktípust is kezelniük kell. Ezek a hulladékok – mint a big bag-ek, textil, fém, pántolószalagok, gyártási maradványok és veszélyes hulladékok – eredeti állapotukban nagy térfogatúak, sok helyet foglalnak, és gyűjtésük, mozgatásuk, valamint tárolásuk komoly logisztikai kihívást jelent.

Big Bag-ek Tömörítése

A nagyméretű zsákok, úgynevezett big bag-ek, jellemzően ipari és mezőgazdasági anyagok tárolására szolgálnak. Ezen zsákok tömörítése jelentősen csökkentheti a raktározási és szállítási költségeket, miközben optimalizálja a helykihasználást.

Textilhulladék Kezelése

A textiliparban keletkező hulladék, mint például vágási maradványok vagy selejtes termékek, nagy mennyiségben jelenthet problémát. Az ORWAK bálázógépei képesek a textilhulladékot hatékonyan tömöríteni, így elősegítve a kezelhetőségüket és az újrahasznosításukat.

Fémhulladék Tömörítése

A fémhulladék, különösen az alumínium és acél, jelentős értéket képviselhet az újrahasznosítási piacon. A tömörítés növeli a szállítási hatékonyságot és csökkenti a kezelési költségeket, miközben előkészíti az anyagokat az újrahasznosítási folyamatokra.

Pántolószalagok Kezelése

A csomagolás során használt pántolószalagok gyűjtése és kezelése különös figyelmet igényel. Az ORWAK bálázógépekkel a szalagok könnyedén tömöríthetők, csökkentve ezzel a raktári helyigényt és a szállítási költségeket.

Gyártási Hulladékok Tömörítése

Gyártási folyamatok során keletkező hulladékok, mint például műanyag darabok, fémszilánkok, vagy más ipari maradványok, jelentős helyet foglalhatnak. Az ORWAK megoldásai lehetővé teszik ezeknek az anyagoknak a hatékony tömörítését, így elősegítve a gazdaságosabb hulladékkezelést.

Veszélyes Hulladékok Kezelése

Bizonyos veszélyes hulladékok, mint például festékek, oldószerek vagy akkumulátorok, speciális kezelést igényelnek. Az ORWAK bálázógépei különféle biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy ezek az anyagok biztonságosan és megfelelően legyenek kezelve.

A próba bálázás lehetőségével az ORWAK ingyenesen biztosítja partnereinek, hogy megtalálják a legalkalmasabb megoldást a különféle hulladéktípusok hatékony kezelésére. Ez a szolgáltatás kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a vállalkozások előzetesen teszteljék az eszközöket saját, specifikus hulladékaikkal, így biztosítva, hogy a választott bálázógép vagy hulladéktömörítő megfeleljen az ő konkrét igényeiknek.

TOVÁBBI TÖMÖRÍTHETŐ HULLADÉK TÍPUSOK