Többféle hulladék egyszerre

Gyakori eset, hogy nem csak egy, hanem két, három vagy akár még több típusú hulladék keletkezik egyszerre. Ezeket viszont külön kell gyűjteni és kezelni, amit egy hagyományos bálázógéppel is meg lehet oldani, de sokszor túl macerás.

Miért? Mert egyszerre csak egy anyagot tudunk bálázni vele, addig pedig a többi anyag ideiglenes gyűjtését és tárolását is meg kell oldani. Így viszont túl sok helyet foglal a hulladék, rengeteg időt emészt fel a különböző hulladéktípusok válogatása, majd azok külön-külön bálázása.

Többféle hulladék

Optimalizáld a hulladék kezelését ORWAK bálázógépekkel: csökkentsd a költségeket és növeld a higiéniai szintet

Az ORWAK Többkamrás Bálázógépek: Hatékony Megoldás a Hulladékkezelésre

Pont erre a feladatra lettek tervezve az ún. többkamrás bálázógépek. Ezek általában 2-3 (vagy akár 4-5-6) kamrás kivitelben is elérhetők, így kamránként elkülönítve többféle hulladékot lehet egyidőben gyűjteni és bálázni. A tömörítő fej a kamrák felett könnyen mozgatható, tehát amíg az egyik kamrában épp zajlik a tömörítés, addig a többiben szabadon gyűjthető a hulladék. A hulladékok típusának, mennyiségének és a kívánt bálaméretnek (vagy bálasúlynak) függvényében 3 különböző méretű és teljesítményű bálázógép közül választhatnak partnereink.

Többkamrás bálázógép

Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Töltsd ki rövid űrlapot személyre szóló árajánlathoz.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lépések: 3 -ből 1
Mennyi újrahasznosítható (csomagolóanyag) hulladék keletkezik havi szinten?
Többet is kijelölhet
Yuta
Yuta
2024-01-19
Szuper
Tamas Nagy
Tamas Nagy
2023-12-21
Ők nem csak hirdetik, valóban oda figyelnek minden apró részletre, ami a termékek minőségében és a szolgáltatásokban egyaránt megmutatkozik! Közel 4 év után is kiváló állapotban van a tömörítő berendezés! Öröm volt velük üzletelni! 5 csillag nekik, ajánlom őket minden kis vállalkozásnak.
Máté Fekete
Máté Fekete
2023-12-18
Hálásan köszönjük a segítséget! Mi maximálisan elégedettek vagyunk, már több éve tart az üzleti együttműködésünk! A fotón az egyik új telephelyünkön telepített eszköz látható, még nyáron üzemelték be azóta radikálisan csökkent a hulladékkezelési költségeink! mindenkinek ajánljuk őket! 10/10👍

Miért Válassz Többkamrás Bálázógépet?

  • Helytakarékosság: A többkamrás bálázógépekkel jelentősen csökkenthető a hulladék tárolására szánt terület, mivel egyszerre többféle anyag kezelhető.
  • Időmegtakarítás: A különböző típusú hulladékok egyidejű kezelése megszünteti a válogatásra és külön-külön bálázásra fordított időt.
  • Rugalmas Hulladékkezelés: A többféle hulladék egyidejű kezelése optimalizálja a hulladékkezelési folyamatokat, növeli a hatékonyságot és a munkafolyamatok rugalmasságát.

Személyre Szabott Megoldások

A többkamrás bálázógépek különböző méretekben és teljesítményben érhetők el, lehetővé téve, hogy minden vállalkozás megtalálja a saját igényeinek leginkább megfelelő modellt. A hulladékok típusa, mennyisége és a kívánt bálaméret vagy -súly alapján választható a legmegfelelőbb gép, így biztosítva a legoptimálisabb hulladékkezelési megoldást.

A többkamrás bálázógépek bevezetése egy jelentős lépés a hatékony és fenntartható hulladékkezelés felé, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy egyszerre több hulladéktípust kezeljenek költséghatékony és környezetbarát módon. Válassza az ORWAK többkamrás bálázógépeit, és tegye hulladékkezelési folyamatát hatékonyabbá és fenntarthatóbbá.

TOVÁBBI TÖMÖRÍTHETŐ HULLADÉK TÍPUSOK