Ne fizess a levegő szállításáért, tömörítsd a hulladékot!

Túlcsordult, egymás mellett sorakozó 5-6 kuka a hátsó udvaron? Rendezetlen, nem higiénikus munkakörnyezet? Magas hulladékszállítási költségek? Gondot okoz a hulladék tárolása, mozgatása, szállítása? Ha bármelyikre igen a válasz, akkor a legjobb helyen jársz! Mi tudjuk minderre a megoldást.

Ha heti több kukát akár több alkalommal ürít a szolgáltató, de még ez sem oldja meg a problémákat, akkor egyetlen megoldás marad: a hulladék tömörítése. A térfogat csökkentésével ugyanis a gondok egycsapásra megszüntethetők. Az ORWAK hulladékprések közvetlenül szabvány (240 l – 1100 l) kukákba vagy műanyag zsákba tömörítenek, így a hulladékkezelés a zárt rendszernek köszönhetően maximális higiéniát biztosít. A higiénikus munkakörnyezet mellé pedig rend és tisztaság is társul.

Hulladékkezelési megoldások szállodákban, hotelekben

Az 1:4-1:8 arányú tömörítésnek köszönhetően nem kell többé a levegő szállításáért fizetned, hiszen a hulladék tömörített formában sokkal kevesebb helyet foglal. Így nem csak a kukák ürítési gyakorisága, de azok darabszáma is csökkenthető.

De mennyi az annyi?

Szeretnéd tudni, hogy mennyit spórolhatsz ORWAK hulladékprés használatával? Mekkora értékes területet tudsz felszabadítani, ha kevesebb kukát és konténert használsz a hulladékgyűjtésre? Hogy mennyi időt spórolhatsz meg a dolgozóknak azzal, ha a hulladékkezelést ORWAK eszközökre bízod?

Kérd ingyenes konzultációnkat, számoljuk ki együtt!

Hulladékkezelés a vendéglátó szektorban

7 előny, amit azonnal elérhetsz

  • garantált költségcsökkenés
  • idő, energia és munkaerő megtakarítás 
  • felszabaduló értékes területek
  • kevesebb kuka, kevesebb ürítés 
  • rend, tisztaság és higiénia
  • környezettudatos hulladékkezelés
  • egyszerű kezelés, nagy hatékonyság
ORWAK LE-240 hulladékprés

ORWAK eszközök minden igényre

Hulladékpréseinkkel a kommunális (háztartási) hulladék térfogata minimum 1/4-re csökkenthető. Ha nálad inkább az értékes csomagolóanyag okoz problémát, akkor bálázógépre van szükséged, amelyekről ide kattintva olvashatsz bővebben.

Tudjuk, mire van szükséged! Hulladéktömörítők terén nálunk találod a legnagyobb választékot. Cégmérettől és tevékenységtől függetlenül mindenkinek hatékony hulladékkezelési megoldást ajánlunk. 

Ingyenes konzultáció és próba. Apró betűk nélkül.

Kérdezz bátran, mindenben segítünk! Feltételek és kötelezettségek nélkül, akár helyszíni bejárással egybekötve segítünk megtalálni számodra a legjobb megoldást. Nem sablonból dolgozunk, tőlünk biztos, hogy egyedi, a vállalkozásod problémájára szabott ajánlatot kapsz majd.

És ha még mindig kételkednél, az ORWAK eszközöket saját telephelyeden ki is próbálhatod, hogy meggyőződj annak minden előnyéről.

Bálázógép, hulladéktömörítő

Hidd el, nincs mit veszítened!

Hívj minket a +36 1 363 8888-as számon vagy üzenj nekünk a lenti űrlapon keresztül, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot.