Ilyen érzés megszabadulni a hulladékkezelési problémáktól

Sokszor írtunk már arról, hogy milyen előnyökkel jár a modern hulladékkezelésre váltás és hogy miért ad könnyebbséget a vállalkozásoknak, ha a „piszkos” munkát ORWAK hulladéktömörítőkre bízzák. Ehhez a cikkhez felhasználtuk az elmúlt 32 év tapasztalatait arról, hogy milyen érzés, ha nem kell többé a hulladékkal kapcsolatos problémákkal küszködni.

Egy vállalkozás számos kihívással nézhet szembe nap mint nap hulladékkezelés terén. Egyrészt, ott vannak a magas költségek, amit a szállításra, mozgatásra és tárolásra kell fordítani. Másrészt, a dolgozók időt és energiát pazarolnak el arra, hogy a hulladékot „tömörítsék”: a csomagolóanyagot apróra vagdossák, a kommunális szemetet a kukába gyömöszöljék. Mindezek mellett a „kézi” hulladéktömörítés nem csak időigényes, hanem kockázatos is. A sok kuka és a halmokban álló újrahasznosítható csomagolóanyag hulladék rengeteg értékes területet foglal.

Szemét, szemetes, kuka, kukaprés

ORWAK hulladéktömörítő használatával egyszerűbbé válik a dolgozók munkája, optimálisabbá az idő és energia beosztásuk, miközben átláthatóbb lesz a hulladékkezelés és a költségek is jelentősen csökkennek. Számos más, sokszor említett előnyt sorolhatnánk még fel, de most inkább arra fókuszálunk, hogy bemutassuk, milyen pozitív érzésekkel jár a modern hulladékkezelésre váltás már az első pillanattól kezdve. 

Tiéd a kontroll

Képzeld el, hogy az összes hulladékkezeléssel kapcsolatos dologról pontosan tudsz mindent. Bálázógép vagy hulladékprés használatával előre tudod majd

Biztonság = nyugalom

A munkavédelem minden vállalkozásnál az egyik legfontosabb tényező, amire muszáj odafigyelni. A dolgozók balesetmentes munkavégzése, a különböző veszélyhelyzetek elkerülése, a kockázatok minimálisra csökkentése mindenki közös érdeke.

Ha a hulladékkezelés gépesített, a dolgozók nem ugrálnak kukákban, nem rohangálnak ollóval vagy késsel a kezükben, nem tépkedik a dobozokat, nem aprítják a papír hulladékot, akkor a balesetek esélye nagyjából nulla. Ha nem áll halmokba dobálva a laza csomagolóanyag, a tűzveszély is elkerülhető

Amikor a dolgozók biztonságban vannak és nem történhet velük baj, illetve tiszta, rendezett munkakörnyezetben dolgoznak, nem kell többé aggódnod. Az ORWAK eszközök a legmagasabb munkavédelmi előírásoknak is megfelelnek, így használatuk nem csak egyszerű, hanem biztonságos is.

Büszkeség

Korábban már írtunk arról (katt ide), hogy milyen károkat okoz a bolygónak az a 2,5 milliárd tonna hulladék, amit évente termelünk csak az EU-ban. Ennek a brutális mennyiségnek a jelentős része újrahasznosítható vagy újra használható lenne, ha megfelelően kezelnénk. 

Gyakran mondjuk, hogy a bálázott, újrahasznosítható csomagolóanyag érték. Nem csak azért, mert kedvező feltételekkel értékesíthető, hanem azért is, mert így környezetünk megóvása érdekében is teszünk egy jó lépést. Pozitív érzés, amikor az ember tudja, hogy valamit tesz a Földért. Függetlenül attól, hogy mekkora az a tett, a vállalkozások is büszkén mondhatják, hogy környezettudatosan működnek, ha az újrahasznosítható csomagolóanyag hulladékot a lehető legnagyobb mennyiségben igyekeznek visszaterelni a körforgásos gazdaságba.

Közösséghez tartozás

Magyarországon több mint 3300 db ORWAK hulladéktömörítő üzemel. Több mint 1700 hazai partnerünk oldja meg nap mint nap bálázógéppel vagy hulladékpréssel a hulladékkezelését. Ők azok, akik megtették azokat a lépéseket, amelyeknek köszönhetően hosszú távon, gazdaságosan tudják végezni a mindennapi hulladékkal kapcsolatos teendőket. 

Ha te is szeretnél a folyamatosan növekvő ORWAK közösséghez tartozni és modern hulladékkezelésre váltanál, akkor kattints ide és kérj tőlünk ingyenes konzultációt!

Bálázó, hulladéktömörítő, ORWAK POWER
Bálázó, hulladéktömörítő, ORWAK POWER