Itt a 0%-os eszközbeszerzési hitelprogram – mutatjuk a részleteket!

Régóta tervezed vállalkozásod hulladékkezelésének modernizálását, bálázógép vagy hulladékprés beszerzését, de inkább pályázati forrásokból valósítanád meg? Van egy jó hírünk: 2024. december 30-ig igényelhető az államilag támogatott 0%-os hitelprogramban való részvétel. Már beadható a GINOP Plusz- 1.4.3-24 kódszámú “KKV Technológia Plusz Hitelprogram” nevű pályázat!

Bizony, jól olvastad: 0% kamatozású hitellel támogatja az állam a vállalkozások korszerűsítését. A keretösszeg óriási, több mint 150 milliárd forint, ugyanakkor érdemes minél előbb beadni a pályázatokat, hiszen egy ilyen jó lehetőségre sok mindenkinek fájhat a foga, hamar elfogyhat a keret.

Röviden a feltételekről

A pályázattal min. 10 millió Ft – max. 100 millió Ft összegű kölcsön igényelhető olyan mikro-, kis- és középvállalkozások számára, ahol vállalkozásfejlesztés a cél. A pályázat keretein belül számos tevékenységet támogat idén az állam, ami ezek közül számodra érdekes lehet, az a tárgyi eszközbeszerzés.

Lehetőség van ugyanis olyan új, tárgyi eszköz beszerzésére is 0%-os hitelt igényelni, amely a technológiai korszerűsítést teszi lehetővé. Így pedig könnyedén pályázhatsz ORWAK hulladéktömörítő beszerzésére!

Bálázógép pályázat államilag támogatott hitellel
Feltételek:
  • minimális önerő: 10%;
  • legalább 5 fő foglalkoztatása;
  • legalább egy teljes, lezárt üzleti évvel rendelkeznek;
  • Magyarország területén székhellyel és fiókteleppel, valamint
  • magyar adószámmal rendelkezik a vállalkozás.

A további feltételekről és a teljes hitelprogramról IDE KATTINTVA érthető el bővebb információ.

Mindenben segítünk!

Stratégiai partnerünk a 21 éve a tanácsadói piacon tevékenykedő ECC, akik nagyságrendileg 100%-os nyereségi aránnyal dolgoznak. Közel 4000 beadott pályázattal már 167 milliárd forint támogatást nyertek el partnereiknek.

Ha nem tudod, pontosan milyen ORWAK eszközre lenne szüksége vállalkozásodnak, kérj tőlünk ingyenes tanácsadást! Szakértő kollégánk még aznap felveszi veled a kapcsolatot és ajánlatot küld neked a lehetséges opciókról. Pályázatos ajánlatunkat (munkaidőben) akár 30 perc alatt el is készítjük!

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot az [email protected] címen vagy a lenti űrlap kitöltésével.