Kis- és nagykereskedelem

A kisebb-nagyobb üzletek, áruházak és bolthálózatok nagy mennyiségben termelnek újrahasznosítható csomagolóanyagot. Méretüktől függően, számukra kis helyigényű, kompakt bálázókat vagy raklap méretű bálákat készítő ORWAK hulladéktömörítőket ajánljuk.

Tömörítsd a hulladékot!

Egy kis üzletnek, de nagy áruháznak is igazi kihívás a hatalmas mennyiségű csomagolási hulladék kezelése. A nagy térfogatú, laza csomagolóanyagot (pl.: papír, karton, fólia, fa rekesz stb.) az ORWAK bálázógépek min. 1:10 arányban tömörítik. Már a keletkezés helyén nagy sűrűségű bálákat készít és biztosítja a szelektív gyűjtést.

Legyen több szabad terület!

A nem tömörített csomagolóanyag és hulladék rengeteg helyet foglal el az értékes területekből (eladótér, raktár stb.). Egy ORWAK hulladéktömörítő profi megoldás lehet a hulladék mennyiségének (térfogatának) csökkentésére, hiszen a nagy sűrűségű bálák sokkal kisebb helyen tárolhatók.

Fókuszálj a tevékenységedre!

Minél kevesebb időt pazarolnak a dolgozók a hulladékkezelésre (cipelés, hajtogatás, vagdosás, gyömöszölés stb.), annál több idejük marad az igazi munkájukra. Így növelik a saját hatékonyságukat és a vállalkozás jövedelmezőségét.

Csökkentsd a kockázatokat!

Az ORWAK hulladéktömörítők a kezelőknek maximális biztonságot nyújtanak, emellett a vállalkozások csökkentik a munkahelyi kockázatokat (tűz- és balesetvédelem stb.) is.