Minimális szemétdíj, bevétel a hulladékból

Unod már az állandóan gondot okozó csomagolóanyag halmokat a raktárban? A helyhiányt, amivel nap mint nap szembe kell nézned? Eleged van a hulladékszállítási díjak folyamatos növekedéséből? A dolgozók feleslegesen sok energiát és időt pazarolnak a hulladékkezelésre?

Akkor épp itt az ideje, hogy 2023-ben modern hulladékkezelésre válts!
Újrahasznosítható hulladék kezeléséhez válasszon ORWAK bálázógépet!

ORWAK eszközökkel a hulladékproblémák ellen

Hulladék mindenhol keletkezik, ami számos gondot okozhat a vállalkozások mindennapi működésében. Egymásra dobált kartondobozok, a sarokban tornyosuló hulladék-halmok és terjedelmes fólia hegyek… Ismerős? A jelenség nem ritka, mérettől és tevékenységtől függetlenül számos vállalkozást érint.

Az értékes, újrahasznosítható csomagolóanyag és egyéb gyártás vagy termelés során keletkező hulladék ORWAK bálázógéppel könnyen kezelhetővé válik. A hulladék tömörítésével, tehát a csomagolóanyag térfogatának csökkentésével nem kell többé felesleges időt és energiát pazarolni a hulladékkezelésre, a dolgozók túlterheltsége mérsékelhető. Sőt, az olyan újrahasznosítható csomagolóanyagok, mint például a papír (karton), a műanyagok (pl. PET, PE, PP stb.) értékesítéséből akár plusz bevételed is lehet. 

Újrahasznosítható hulladék kezeléséhez válasszon ORWAK bálázógépet!
Bálázó, hulladéktömörítő, ORWAK POWER

Az ORWAK hulladéktömörítők használata költséghatékony, modern és hosszú távú megoldás jelent, ami minimalizálja a hulladékkezelésre szánt kiadásokat, munkahelyi kockázatokat és maximalizálja a munkaerő kihasználást és jövedelmezőséget.

Az ORWAK bálázógépek a hulladék mennyiségétől és típusától függően 50-500 kg-os, nagy sűrűségű bálákba tömörítik a hulladékot, így egycsapásra megoldódik a hulladékkezelés. Így több lesz a szabad terület, a tárolás és a szállítás is jóval egyszerűbbé válik. (Ha a kommunális hulladék okoz problémát, ide kattintva találod hulladékpréseinket.) 

De mennyi az annyi?

Szeretnéd tudni, hogy mennyit spórolhatsz ORWAK hulladéktömörítőkkel? Mekkora értékes területet tudsz felszabadítani és így mennyivel több helyed lesz majd a raktárban? Hogy mennyi időt spórolhatsz meg a dolgozóknak azzal, ha a hulladékkezelést ORWAK eszközökre bízod?

Kérd ingyenes konzultációnkat, számoljuk ki együtt!

7 előny, amit azonnal elérhetsz

  • csökkenő hulladékkezelési költségek
  • plusz bevétel a kész bálák értékesítéséből
  • több idő és energia a valóban fontos feladatokra
  • felszabaduló értékes terület
  • csökken a munkahelyi kockázat (baleset- és tűzvédelem stb.)
  • rendezett, higiénikus munkakörnyezet
  • részese leszel a körforgásos gazdaságnak

ORWAK eszközök minden igényre

ORWAK bálázógéppel az értékes újrahasznosítható és más hulladék nagy sűrűségű bálákba tömöríthető. Hulladékpréseinkkel pedig a kommunális (háztartási) hulladék térfogata minimum 1/4-re csökkenthető. Bálázógépekről ide kattintva, hulladékpréseinkről itt olvashatsz.

Mi tudjuk, hogy mire van szükséged! Hulladéktömörítők terén nálunk találod a legnagyobb választékot. Cégmérettől és tevékenységtől függetlenül mindenkinek hatékony hulladékkezelési megoldást ajánlunk. 

Bálázógép, hulladéktömörítő
Bálázógép, hulladéktömörítő

Ingyenes konzultáció. Ingyenes próba. Apró betűk nélkül.

Kérdezz bátran, mindenben segítünk! Feltételek és kötelezettségek nélkül, akár helyszíni bejárással egybekötve megtaláljuk számodra a legjobb megoldást. Nem sablonból dolgozunk, tőlünk biztos, hogy egyedi, a vállalkozásod problémájára szabott ajánlatot kapsz majd.

És ha még mindig kételkednél, az ORWAK eszközöket saját telephelyeden ki is próbálhatod, hogy meggyőződj annak minden előnyéről.

Hidd el, nincs mit veszítened!

Hívj minket a +36 1 363 8888-as számon vagy üzenj nekünk a lenti űrlapon keresztül, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot.