Nagy vendéglátós mustra III.

Az előző két rész sikerén felbuzdulva úgy döntöttünk, nem állunk meg! Ismét hoztunk 10 olyan budapesti vendéglátóhelyet, ahol szintén ORWAK hulladéktömörítőkre esett a választás. Hálásak, és egyben büszkék is vagyunk, hogy 2019-ben is rengeteg vendéglátó- és szállodaipari vállalkozás választotta az ORWAK hulladékpréseket és bálázógépeket.

A nagy forgalmú vendéglátóhelyeken keletkező hulladék sok problémát okoz. A sok kuka rengeteg helyet foglal, sokszor lépni sem lehet a terjedelmes csomagolóanyag kupacoktól, amely számos munkahelyi kockázatot is magában rejthet. Az alábbi vállalkozások nem csak a hatékonyság, a  zöld arculat fokozását és a környezetvédelem fontosságát helyezték előtérbe, hanem felismerték az idő, a hely és a munkaerő megtakarításokban rejlő lehetőségeket, amivel rengeteget spóroltak. Partnereink magas minőséget és színvonalat képviselnek szolgáltatásaikban, ami az egyre bővülő vendégkörüknek még nagyobb elégedettséget biztosít.

BARCELÓ BUDAPEST

Budapest belvárosában, az V. kerületi Király utcában működik a négy csillagos Barceló Budapest Hotel, ahol nem csak a főszezonban fordul meg rengeteg vendég. A hotelben elsősorban a csomagolóanyag és a kommunális hulladék okozta a legnagyobb gondot, a helyhiány mellett pedig az alkalmazottaknak is rengeteg idejükbe és energiájukba telt, mire a hulladékot megfelelően tudták kezelni.

2019 nyarán helyeztük üzembe a terjedelmes újrahasznosítható csomagolóanyag tömörítésére, illetve bálázására a legnépszerűbb ORWAK 3110-es kis bálázógépet. A kommunális hulladék tömörítésére pedig a másik kedvenc hulladékprésünkre, az ORWAK LE-240-re esett a választás. Ezzel a két géppel a hulladékkezelés egyszer s mindenkorra, teljes egészében megoldott.

RISO ÉTTEREM

Egy igazán hangulatos budapesti étterem, ahol  ORWAK LE-240 szemétprés használatával oldják meg a hulladékkezelést. Az étterem azért választotta az amúgy piacon egyedülálló kétkamrás típust, mert a 240 l-es kukákba gyűjtött hulladék tömörítésére ennél hatékonyabb megoldás nem nagyon létezik. Ugyanis, ugyanazzal a géppel egyszerre két kukát használhatunk a hulladékgyűjtésre és tömörítésre.

Fontos szempont volt továbbá az egyszerű használat és a kezelők biztonsága. Az előzetes kalkulációnknak megfelelően ma már kevesebb kukára van szükség (amelyek kevesebb helyet foglalnak), így csökkent a kukák ürítési száma és természetesen vele együtt a költségek is nagyságrendekkel csökkentek. 

ÉTTERMEK ÉS SZÁLLODÁK
ARIA HOTEL

Az újrahasznosítható hulladékot az Aria Hotelben is a “Kis kedvenc” bálázógép, az ORWAK 3110 kezeli. Elsősorban a kartonpapír és a műanyag hulladék kezelésére kerestek megoldást.

PARISI UDVAR HOTEL

Budapest igazán nívós, 5-csillagos hotelében már egy ORWAK 3110 hulladéktömörítő szabadítja meg az alkalmazottakat a hulladékkezeléssel járó problémáktól. 

LÉDA ÉTTEREM

Egy budapesti étterem és pizzéria, ahol minőségi hozzávalókból készülnek a finom ételek. A sok csomagolóanyag hulladék problémáját már itt is egy ORWAK 3110 oldja meg.  

HOTEL RITZ CARLTON

Egy újabb 5-csillagos luxus szálloda, ahol hulladékkezeléssel járó problémáktól talán örökre megszabadultak az alkalmazottak. A higiénia és a rendezettség alapvető követelmény volt, amelyre egyszerű és gyors megoldást találtak egy ORWAK 3110 bálázógéppel.

RAQPART ÉS PONTOON

Budapesten, a Lánchíd pesti hídfőjének mindkét oldalán, tavasztól őszig üzemelnek ORWAK hulladéktömörítők. A Raqpart és a Pontoon két igazán felkapott szórakozóhely, ahol rengeteg vendég megfordul. ORWAK LE-240 “Kis elefánt” és ORWAK 4110 nagy kukaprés dolgozik mindkét vendéglátóegységnél. 

DUNA GARDEN HOTEL

Költséghatékony hulladékkezelés, az idő, pénz és helymegtakarítás fontos cél volt a Duna Garden Hotel esetében is. A hulladékkezeléshez végül a kis helyigényű, kompakt és praktikus ORWAK 3110 bálázót választották.

DI VERDI IMPERIAL HOTEL

Budapesten mostanra egyre több hotel dönt a költséghatékony hulladékkezelés mellett. A Di Verdi Imperial Hotel is így tett, 2019 nyarától egy ORWAK 3110 segíti az alkalmazottak mindennapi munkáját.

HOTEL RUBIN

Egy budapesti, négycsillagos wellness és konferencia hotel, ahol a vezetőség a modern és költséghatékony hulladékkezelés mellett döntött. Az ORWAK 3110 “Kis kedvenc” bálázógép kis helyigényű, nagy teljesítményével pedig hatékony megoldást nyújt a szállodának.

A sorozat korábbi részeire vagy kíváncsi? Az első részt ide kattintva olvashatod, a másodikat pedig itt találod.