Félautomata bálázógépek

Félautomata megoldások a vállalkozásodra szabva

A CK félautomata bálázógépek ideális választás azoknak a vállalkozásoknak, ahol nagy mennyiségű hulladék, jellemzően újrahasznosítható csomagolóanyagok (karton, papír, különböző kemény vagy lágy műanyagok, fólia, PET stb.) vagy a gyártás során különböző termelési hulladékok keletkeznek. A kereskedelem, logisztika és feldolgozó iparágak szereplőinek valamint a hulladék újrahasznosításával és kereskedelmével foglakozó vállalkozásoknak biztosítanak igazán hatékony és jövedelmező megoldást. Minimális munkaerő igénye, nagy kapacitása, robosztus és strapabíró szerkezeti kialakítása, valamint a kimagasló ár/értékaránya a legfőbb jellemzői.

Félautomata bálázógép

A CK félautomata bálázó és hulladék tömörítő gépek széles választékban az egyedi igényekhez illeszthető, különböző opciókkal bővíthető típusai a világ számos országában, már több 1000-es darabszámban üzemelnek. Egyszerű kezelhetőségének, kiemelkedő minőségének köszönhetően kategóriájában abszolút piacvezetők.

Az 5 különböző alaptípus minden tömöríthető hulladék tökéletes bálázásra alkalmas. A hagyományos automata bálázókhoz hasonlítva a félautomata tömörítők – a zárt bálacsatornának köszönhetően – legtöbb esetben jóval nagyobb sűrűségű, a mozgatás, tárolás és leginkább a szállítás szempontjából ideális bálákat készítenek, akár 3 tonna/óra kapacitás mellett.