Eleged van a szemét gondokból?

Van újrahasznosítható hulladékod?

Kiszámoltad már valaha, hogy mennyit költesz éves szinten csak azért, hogy elvigyék a szemetet?  Vagy azt, hogy mennyi időt pazarolsz arra, hogy a lehető legkisebb térfogatúra taposd össze a csomagolóanyagot? Érezted már úgy, hogy túl sok energiát ölsz (feleslegesen) a hulladékkezelésbe? Gyakran elfog az érzés, hogy a hulladékkal csak a baj van, a szemét pedig egyre csak gyűlik a hátsó udvaron vagy a raktárban? Sokszor eszedbe jut, hogy ennek a hulladékproblémának soha nem lesz vége? 

Ha ezeken a kérdéseken már túl vagy és épp azon gondolkozol, hogy “jó, jó, de mégis mi a megoldás?” … akkor van egy jó hírünk: akár egycsapásra megszabadulhatsz a gondoktól!

Újrahasznosítható hulladék kezeléséhez válasszon ORWAK bálázógépet!
A nagy mennyiségű, újrahasznosítható csomagolóanyag kezelése bálázógéppel a leghatékonyabb megoldás

Kezdjük az elején. 

Szemét és értékes csomagolóanyag hulladék (pl. papír, karton, műanyag fólia, PET stb.)  mindig keletkezik. Ezzel pedig az a probléma, hogy ha a sok hulladékot rosszul kezelik, akkor magasak a költségek. Nagy a rendetlenség, a dolgozók értékes időt veszítenek azzal, hogy a hulladékhegyeket igyekeznek megszüntetni a raktárban vagy a hátsó udvaron. Cipelnek, taposnak, vagdosnak, kukában ugrálnak… Nem elég, hogy nem hatékony, még a munkahelyi kockázatok is megnőnek az ilyen produkciók közben. A laza (tömörítetlen) szemét elszállításáért sokat kell fizetni, a szolgáltatók díjai pedig évről évre emelkednek.

Akkor most képzeld el, hogy ennek a kötelező költségnek egy jelentős részét megtakarítod, amit aztán bármi másra elkölthetsz. Béremelésre, fejlesztésekre, kisebb-nagyobb beruházásokra. Emellett rend, tisztaság és biztonságos munkahelyi környezet vesz körül, sőt részese lehetsz a körforgásos gazdaságnak, környezetvédelemnek.

Azért ez sokkal jobban hangzik, nem? Persze, hogy de. 

Hogy mi a megoldás?

Költségcsökkenést, idő- és helymegtakarítást úgy lehet elérni, ha a hulladékot tömöríted. Az értékes újrahasznosítható csomagolóanyagot és más termelési hulladékot pedig nem dobod a kukába vagy konténerbe, hanem külön gyűjtve bálázod.

Hogy mi kell ehhez? Hulladéktömörítő. 

Az ORWAK bálázógépek és hulladékprések cégmérettől függetlenül nyújtanak tiszta és gazdaságos hulladékkezelést. Használatukkal a hulladékkezelési költségek csökkennek, míg időt, energiát és munkaerőt is megspórolnak neked. 

Bálázó, hulladéktömörítő, ORWAK POWER

Oké, de nézzük a számokat!

Összeadtuk a piacon töltött elmúlt 30 évünk és a partnereink tapasztalatait, így végül kijött a matek: ORWAK hulladékpréssel a költségek akár 75%-a is megtakarítható. A bálázott csomagolóanyag és más értékes hulladék pedig kedvező áron értékesíthető, így abból plusz bevételed is lehet.

Ha szeretnéd, egy ingyenes konzultáción kiszámoljuk neked, hogy mennyit spórolhatsz vagy mennyi lehet a plusz bevételed havi vagy éves szinten.

Az ORWAK tömörítőkkel elérhető előnyök:

✓ Csökkenő költségek és extra bevétel.

✓ Munkaerő, idő- és energiamegtakarítás.

✓ Több szabad terület.

✓ Csökkenő munkahelyi kockázatok.

✓ Környezettudatos hulladékkezelés, fokozott zöld arculat.

Az ORWAK eszközök jellemzői:

✓ Legnagyobb választék, kicsiktől a nagyokig mindenkinek. 

✓ Egyszerű és biztonságos kezelés. 

✓ Egyedülálló svéd minőség, hosszú élettartam.

✓ 3 év gyári garancia.

✓ 50 év gyártói tapasztalat, modern és intelligens eszközök.  

Kérj ingyenes konzultációt! Nincs mit veszítened!

Tovább