Mi is ott leszünk a Gourmet Fesztiválon!

Mondhatni, megkezdődött az idei év fesztiválszezonja, hiszen a négynapos Gourmet Fesztivál már holnap megnyitja kapuit, hogy csütörtöktől egészen vasárnapig látogatók ezrei lepjék el a Millenáris Parkot. De mi közünk van nekünk mindehhez?

Az, hogy idén támogatóként több Magyarországon rendezett fesztiválon is jelen lesznek az ORWAK gépek, kicsik és nagyok egyaránt. Ebben az évben majdnem mindegyik neves eseményre használatra kínáltunk olyan hulladékpréseket és bálázó gépeket, amelyekre ilyen rendezvényeken szükség lehet.

A Gourmet Fesztiválon az ORWAK 4100-as gép segíti majd a személyzet munkáját, hiszen folyamatos teendőik mellett nem kell még külön a szeméttel is foglalkozniuk. Nem elég, hogy rengeteg hulladék halmozódik majd fel a négy nap alatt, de még el is kell szállíttatni azt, ami ilyen rendezvény esetében borzasztóan magas pluszköltséget von maga után.

Mivel a szervezők sokszor nincsenek tisztában a hulladékgazdálkodással, ezért most megpróbáltunk kicsit segíteni nekik. A keletkezett hulladék újrahasznosítása és tömörítése mindenki számára egy remek megoldás, hiszen rengeteg időt, pénzt és energiát spórolhatnak meg vele. A személyzet a négynapos rendezvény alatt bármikor használhatja majd az ORWAK 4100 hulladékprést, így mindenki végezheti saját munkáját ahelyett, hogy a szeméttel kelljen foglalkoznia.