Ugorjon a tettek mezejére!

Szeretne látványos, gyors és pozitív eredményt a vállalkozásának háza táján?

…. most, hogy kihevertük a Black Friday izgalmait, jöhetnek a jövő évi tervek!

  • Folyamatos rend
  • Fokozott tisztaság
  • Feleslegesen elfoglalt területek felszabadítása
  • Költségcsökkentés
  • Munkaerő pazarlás megszüntetése
  • Biztonságosabb munkakörülmények megteremtése
  • Zöld arculat kialakítása

Jó hosszú lista, mennyi idő ezeket megvalósítani? Van egy jó hírünk! 1 jó döntés, és mind a 7 pontot egy mozdulattal kipipálhatja! Megmutatjuk hogyan. És ingyen ki is próbálhatja!

A svéd ORWAK bálázógépeket és hulladékpréseket több mint 45 éve fejlesztik annak érdekében, hogy a lehető legoptimálisabb eredményeket hozza ki a vállalkozások hulladékaiból.

Az Önök vállalkozásához legjobban megfelelő berendezést, kiválasztva pedig hosszú évekre szóló, megbízható megoldást kapnak.

Hulladékprés, hulladéktömörítő
Kukában ugrálás helyett használjon inkább ORWAK hulladékprést!

Folyamatos rend, fokozott tisztaság, a felesleges területek felszabadítása

Hulladék van mindenhol, de tényleg mindenhol. Itt-ott gyűlik halomba, ki mikor, hogy ér rá hajtogatja, vagdossa, gyömöszöli, hordja ide-oda.

Polcok alatt, szekrény tetején, asztal alatt, munkaállomás körül, aztán „majd csinálunk vele valamit”. Ismerős? Ugye! Amikor már ki sem látszunk belőle „rendet rakunk”. Ami órákig tart, a rend pedig 1 napig. Folyton azt érezzük,  a kollégák is ezt hajtogatják. Azért nincs rend, meg tisztaság, mert kevés a hely, nincs elég kolléga. Valóban kevés? Nem feltétlen.

Van egy mentő ötletünk: bálázógép.

Kis helyet foglal, egyszerű kezelni, csendes, hatékony, és rendkívül „kegyetlen”. Nagyon sok hulladékot képes eltüntetni.

A kész bálák egymásra rakhatók, könnyen tárolhatók, gazdaságosan szállíthatók.

Lesznek szabad polcok, lesz szabad eladótér, szabad raktártér. Rend és tisztaság lesz, az eddig értelmetlenül foglalt területek felszabadulnak. Ez nem csak 1 napig tart.

Rend és tisztaság: Kipipálva.

Csökkentjük a költségeket, a hulladéktárolás, kezelés és szállítás díját

A hulladékok laza állapotban nagy helyet foglalnak, a tárolás és az elszállítás díja m3 alapú elszámolású. Vagyis, sokszor a levegő elszállításáért, durvábban a nagy semmiért fizetünk, jó sokat.

Lehetséges, hogy ugyanaz a mennyiség kisebb helyet foglaljon? Igen, ha tömörítjük! Jó, ezt mindenki tudja. Otthon is megtapossuk a kukát, hogy több férjen bele. Ezt profin is lehet csinálni. 

Bálázógép, hulladéktömörítő
Felejtse el a hulladékproblémákat! Gondoljon mosolyogva vállalkozása hulladékkezelésére!

Lássuk a konkrétumokat!

Újrahasznosítható hulladékok esetében a legcélszerűbb megoldás a hulladékok szelektálása és bálázása. Kettős előny: ha eddig az újrahasznosítható anyagok a kommunális hulladékba kerültek, a szelektív gyűjtésnek köszönhetően ezzel a mennyiséggel azonnal nagy arányban csökken a díj, plusz az újrahasznosítható hulladék értékesíthetők.

Ez nem városi legenda, tényleg így működik.

Kinek kellhet pont az Ön hulladéka? Huszonöt éve vagyunk a „küzdőtéren”, van egy-két jó sztorink. Igen, tudunk korrekt átvevőket, és meg is adjuk a szükséges információkat.

Nagyszerű, hogy már ennyit dolgoztunk: szelektáltunk, átadtuk vagy elszállítottuk az átvevőnek a hulladékot, kaptunk is egy kis pénzt érte… Jó kis megvalósítók vagyunk!

De minek nekünk bálázógép?

Mert a legmagasabb árat a bálázott újrahasznosítható hulladékokért fizetik, és mert a bálázott hulladék szállítható a legkisebb költség mellett!

Mennyi laza karton hulladék fér fel egy teherautóra? Megsúgjuk, nem sok! Már megint a levegőt szállítjuk… És bálázva? Esetleg 12-szer annyi? Mennyivel fizetnek többet a bálázott hulladékért? Esetleg 3-szor annyit?

Költségcsökkentés: Kipipálva.

Hulladéktömörítő, bálázógép, hulladékprés
Az ORWAK hulladéktömörítők, bálázó gépek széles választéka segít partnereinknek a modern hulladékkezelés megvalósításában.

Csökkentjük a dolgozók felesleges feladatait

Határidő, határidő, határidő. Hogy szoktunk-e emiatt stresszelni? Szoktunk. Kevesebb idegeskedést és több vidámságot szeretnénk az újévben. Van itt valami, amivel még a stressz is csökkenthető!

Na, erre is azt mondjuk, hogy bálázógép. Nem vicc, tényleg. Nem kell idegeskednie, minden alkalmazott a helyén lesz, senki nem fog a hulladékkal foglalkozni, a rendrakással meg még annyit se.

Nem bonyolult, és azonnal kivitelezhető: a hulladékok keletkezési helyéhez legközelebb elhelyezzük a bálázógépet, rögtön belekerül a hulladék, ha tele van, tömörítjük, ha kész a bála félre tesszük.

A bálákat egymásra pakoljuk, majd elszállíttatjuk. Senki nem hajtogat, gyűröget, tapos, gyömöszöl, mászkál, hanem a dolgát végzi. Kipipálhatjuk ezt a pontot is.

Maximális dolgozói biztonságot teremtünk a hulladékkezelésben

Tegye fel a kezét, aki már horzsolta, vágta el a kezét papírral, kartonnal, egyébbel, miközben a hulladékot próbálta eltüntetni. Mert ez elég gyakran előfordul. És akinek a cégét már bírságolta meg valamely hatóság a nem megfelelő munkahelyi biztonság, vagy tűzvédelem miatt? Szintén.

De most ne az anyagi részéről beszéljünk! Ne történjen ilyen senkivel, de mi van, ha valaki maradandó sérülést szenved, pedig elkerülhető lett volna? Inkább legyünk elővigyázatosak, mielőtt megvan a baj.

Mi a megoldás?

Szigorú előírások, folyamatos rend, biztonságos berendezések. Igen, már megint a bálázógépek.

Hulladékot nem tárolunk a gépek mellett, a polcok között, tűzveszélyes helyen. Az ORWAK gépekbe azonnal elhelyezhető a hulladék, a kis helyigényű és csendes gépek zárt rendszerben működnek. A munkabiztonság maximális, használat közben nem lehet hozzáférni a veszélyes helyekhez.

Ez a pont is kipipálva.

Zöld arculat kialakítása

A vállalkozások mára a zöld arculat kialakításán keményen dolgoznak. Hogyha Önöknek is vannak ilyen törekvéseik, javasoljuk, hogy vegyék fel a tervek közé a listára. Gyermekeink az iskolában papírt gyűjtenek, a Család PET flakon kupakot gyűjt és leadja jótékony célra, otthon szelektáljuk az újrahasznosítható hulladékokat.

Miért pont a vállalkozása maradna ki a környezetvédelemből? Az élhető bolygó, saját és gyermekeink jövője mindannyiunk közös célja. Tegyenek érte Önök is.

A korszerű hulladékgazdálkodás, a hatékony eszközök használata legyen az első lépés. ORWAK gépekkel azonnal kivitelezhetővé válik a feladat, amit szakmai tanácsokkal mi is segítünk.

Zöld arculat: pipa.

Írjon, vagy hívjon minket és szakértő kollégánk hamarosan felkeresi Önt.

Minden kötelezettség nélkül segítünk a kérdésekre gyors, pontos választ adni és megmutatjuk, mivel, hogyan és mennyit spórolhat, ha korszerű eszközökkel, hatékony módszerrel kezeli a hulladékot.

Ha tud ránk szánni pár percet, meglátja milyen egyszerűen meg tudja valósítani új évi terveit vagy régóta dédelgetett álmait!

Sőt, a kezdéshez adunk egy ugródeszkát is mindenkinek! Év végéig az ORWAK eszközökre és szolgáltatásokra adott 10 % kedvezménnyel segítjük a tervezést olvasóinknak.

Kérj ingyenes konzultációt! Nincs mit veszítened!

Tovább