Ez történt velünk 2021-ben

50. évforduló, megújult honlap, az első animációs videónk megjelenése… Csupán néhány számunkra igen fontos esemény, melyeknek köszönhetően egy izgalmas és eseménydús évet tudhatunk magunk mögött. Hogy méltón búcsúzzunk 2021-től, összegyűjtöttünk 6 olyan momentumot, amelyek igazán tartalmassá tették számunkra az elmúlt 12 hónapot.

50 évesek lettünk

A születésnap mindig különleges alkalom, hát még akkor, ha jubileumi születésnapról van szó!

2021-ben számos fontos változás és újítás lépett be az ORWAK életébe, de mindegyik közül talán a legizgalmasabb volt, hogy októberben megünnepeltük alapításunk 50. évfordulóját. Képtelenek lennénk röviden összefoglalni az elmúlt öt évtizedet, hiszen rengeteg dolog történt velünk ezidő alatt.

Az viszont biztos, hogy az innovatív megoldások és fejlesztések, a márka folyamatos fejlődése tette lehetővé azt, hogy mostanra egy öt évtizedes, sikeres nemzetközi háttérrel büszkélkedhessünk. Alapításunk óta élen járunk azzal a magas minőséggel, amit képviselünk, így piacvezető pozíciónkat évről évre meg is őrizzük.

Ha van pár perced, kattints ide és nézd meg az 5 részes animációs videó sorozatunkat, amelyben az ORWAK történetének fordulópontjait ismerheted meg. Ha inkább olvasnál rólunk, ide kattintva megteheted.

Bálázógép, hulladéktömörítő

Az első animációs videónk

Sok-sok ötletelés és tervezgetés után, 2021-ben elkészült az első animációs videónk, amire nagyon büszkék vagyunk. Szerettünk volna látványos, ugyanakkor rövid összefoglalót arról, hogy mi is az a modern hulladékkezelés, milyen problémákat oldanak meg az ORWAK bálázógépek és hulladékprések, milyen azonnal elérhető előnyöket garantálnak a vállalkozásoknak.

Hogy sikerült-e elmondanunk röviden a lényeget?

Nézd meg a 2 perces videót és döntsd el te! 🙂

Elindultunk Instagramon

Hogy mi is lépést tartsunk a trendekkel, 2021 áprilisában elindítottuk Instagram oldalunkat @orwakhungary néven. Sok olyan tartalmat is megosztunk, amit Facebookon nem, így mindenképp érdemes figyelemmel kísérni a profilunkat.

Ha kíváncsi vagy, hogyan telnek a hétköznapjaink, melyik ORWAK eszközt milyen probléma megoldására, milyen hulladéktípushoz választják új és visszatérő partnereink, akkor ide kattintva tudsz követni minket.

Megújult a honlapunk

2021 egyik legnagyobb projektje volt, hogy a weboldalunkat új köntösbe öltöztessük, ami partnereinknek és az oldalunkat régóta követőknek már biztos feltűnt. A design komoly ráncfelvarráson esett át, de a honlap felépítése alig változott.

Az új külső mellett nagy újdonság az összehasonlítás funkció is, ami lehetővé teszi, hogy egyszerre akár három ORWAK bálázógép vagy hulladékprés legfontosabb tulajdonságait hasonlítsd össze. Még nem próbáltad? Kattints ide és teszteld!

Új eszközök, új lehetőségek

2021 nyarán bemutatták az ORWAK 3220 bálázógépet, aminek legnagyobb előnye, hogy alacsony kivitelben áll partnereink rendelkezésére. Az új bálázógépről ide kattintva találsz még több információt.

50. születésnapunk alkalmából pedig, az ORWAK svédországi központjában tartott rendezvényen debütáltak az új félautomata bálázógépek, amelyeknek három típusa lesz elérhető 2022-től. A kifejezetten nagy mennyiségű és folyamatosan termelődő, jellemzően újrahasznosítható csomagolóanyagok kezelésére alkalmas új termékcsalád tagjairól itt olvashatsz bővebben.

ORWAK 3220 bálázógép a nagy mennyiségű kartonhoz

Új tagok a szervizcsapatban

Országos márkaszervizünk az egyik legnagyobb büszkeségünk. 2021-ben szervizcsapatunk két új taggal is bővült, hiszen a rekordmennyiségű új és visszatérő partnereinknek köszönhetően olyan mennyiségű gépátadással, beüzemeléssel kellett számolnunk, hogy a plusz két kollégára égető szükségünk volt.

Bárhol járunk az országban, szinte mindenhol ORWAK eszközökbe ütközünk, a hulladéktömörítők hibátlan működéséről és partnereink biztonságáról szervizcsapatunk gyors és precíz tagjai gondoskodnak. Az ORWAK hulladéktömörítők minőségüket hosszú távon megőrzik, a profi és szakértő kollégáink rendszeres karbantartásával akár évtizedekig biztosított a zavartalan működésük.

A csapat mostanra 5 tagúra nőtt, ami azért is nagy öröm számunkra, mert így maximálisan biztosak lehetünk abban, hogy minden partnerünk garantáltan a legjobb szolgáltatást kapja tőlünk.

ORWAK szerviz

Viszlát 2021, helló 2022!

Ahogy az elmúlt 32 évben, úgy 2021-ben is, minden nap arra törekedtünk, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk a prémium ORWAK bálázógépek és hulladékprések mellé. Új és visszatérő partnereink igazolják számunkra, hogy törekvésünk nem hiábavaló: egyre több vállalkozás választ minket.

Ami pedig mindenképp örömteli, hogy látványosan megnőtt az olyan vállalkozások száma, akik kifejezetten azért keresnek meg, mert egy környezetbarát, fenntartható hulladékkezelési megoldást szeretnének a vállalkozásukon belül. Bár az elmúlt években már felfigyeltünk erre a változásra, most mégis úgy tűnik, ez a tendencia a jövőben várhatóan még tovább fog nőni.

Egy ilyen pozitív tapasztalattal és a sok-sok izgalommal a hátunk mögött, mosolyogva búcsúzunk 2021-től és alig várjuk, hogy mit tartogat számunkra 2022.

Köszönjük a bizalmat mindenkinek és boldog új évet kívánunk!