Nekik aztán van sütni valójuk!

Amikor bálázógépekről vagy hulladékprésekről esik szó, az ember nem gondolná, hogy a pékségek ebben egyáltalán érintettek lennének. Azt tudjuk, hogy az élelmiszeriparban dolgozók is jelentős mértékben foglalkoznak hulladékkezeléssel, illetve hulladékgazdálkodással. Miért pont a pékek lennének, akik kilógnak a sorból?

Mi a probléma?

Az utóbbi időben egyre több pékség és cukrászat fordul hozzánk segítségért. A problémájuk egyszerű, sok gondot és bosszúságot okoz számukra a csomagolóanyag. Hiszen minden alapanyaguk papírzsákban, kartondobozokban, fóliás csomagolásban vagy műanyag flakonokban érkezik hozzájuk.

A munkatempó nagy és folyamatos, egyszerre sok alapanyagot használnak, kis helyen dolgoznak, a hulladék pedig elönti őket. Hogy hogyan oldották meg eddig? Az ott dolgozók kerülgették a dobozokat, vagdossák és hajtogatják őket, hogy elférjenek. Ha pedig a kukába dobták a hulladékot, fizettek azért, hogy elszállítsák tőlük. Aztán ott van még az ÁNTSZ, a tűzoltóság és a munkavédelem. Folyamatos ellenőrzés alatt vannak.

És mi lehet a megoldás?

A konkurenciával való versenyzés állandó, az idő hajtja őket. Egyre több pékség és cukrászat kezdi felismerni a megoldást: a csomagolóanyagoknak el kell tűnniük azért, hogy helyet tudjanak felszabadítani. A hulladékkezelési kiadásokat csökkenteni kell. A hulladék elszállításáért fizetett összegeket inkább másra kéne költeni…

Még az is lehet, hogy szájról szájra terjed az ORWAK bálázógépek híre. Hiszen egyre több kis- és középvállalkozás választ minket. A legtöbbjük ugyanis kis helyet igényel, használatuk egyszerű és gyors. A bálázott csomagolóanyagot nagyszerű feltételekkel értékesítették, amiből Partnereinknek még bevétele is lett.

Miben tudunk segíteni?

Olyan gépeket forgalmazunk, amelyek…

  • időt és pénzt takarítanak meg
  • könnyen, gyorsan kezelhetőek
  • kis helyigényűek
  • fizetési konstrukciójuk kedvező

Ha felkeltettük az érdeklődését vagy csak szeretne egy ingyenes próbát, keressen meg bennünket, írjon vagy hívjon bizalommal!

Hulladékkezelés pékségben