Hulladéktömörítők vs. koronavírus

A koronavírus-járvány magyarországi kirobbanása óta folyamatosan tájékozódtunk és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk arról, hogy milyen hatással lesz a vírus okozta helyzet a gazdaságra, mi lehet a legjobb és a legrosszabb várható forgatókönyv rövid, illetve középtávon?

Az már szinte teljesen biztos, hogy a következő időszakban komoly gazdasági visszaesés várható, ez több területen már a világjárvány kihirdetése óta érezhető. Sok kis- és középvállalkozás kénytelen volt csökkenteni gyártási, termelési vagy szolgáltatási kapacitását, sok esetben elküldeni az alkalmazottait, hogy fenn tudjanak maradni. A cégen belüli megszorítások pedig nem csak az elbocsájtások, hanem a kisebb-nagyobb beruházások elhalasztásának formájában is jelentkeznek.

A fő probléma viszont az, hogy ezzel együtt a vállalkozások költségei sok esetben alig változnak, szinte ugyanazok maradtak. A még alkalmazott dolgozók munkabérét továbbra is ki kell fizetni, az adókötelezettségnek eleget kell tenni, a vállalkozás mindennapi működéséhez szükséges szolgáltatásokat is finanszírozni kell valamiből.

Egy ilyen gazdasági helyzetben a megszorításokkal működő vállalkozásoknak ugyanazt a célt kell kitűzniük maguk elé: a költségcsökkentést.

Az elmúlt pár hétben azt tapasztaltuk, hogy egyre több új partnerünk ébredt rá arra, hogy bizonyos dolgokat lehet máshogy is csinálni. Rájönnek, hogy hol folyik el a pénz, mire költenek feleslegesen vagy épp túl sokat, mi az, amin spórolhatnak. Sőt, azt vettük észre, hogy egyre több vállalkozás keres olyan beruházási lehetőséget, ami azonnali megtakarítást jelenthet.

És hogy min lehet sokat spórolni? Például a hulladékon.
Bálázógép, hulladéktömörítő

Többször kerestek meg minket az elmúlt időszakban azzal a problémával, hogy túl magasak a hulladékkezelési költségeik, mert rájöttek, hogy a sok hulladék felesleges munkaerőt igényel, a kezelése gondot jelent, hiszen rengeteg időt és energiát vesz el. A magas hulladékszállítási költségek a jelenlegi helyzetben pedig felesleges plusz kiadást jelentenek a cégeknek. Azt a pénzt, amit a hulladék szállításra vagy kezelésre költenek, bármi másra is fel tudnák használni. Például, munkahelyeket menthetnek meg, fejleszthetik a vállalkozásukat, korszerűsíthetik az eszközeiket vagy tartalékokat képezhetnek.

ORWAK hulladéktömörítők használatával a gazdasági visszaesés időszakát is könnyebben átvészelhetik a vállalkozások. Régóta bevált, sokak által alkalmazott olyan egyedi konstrukciókat dolgoztunk ki, amelyek beruházás nélkül segítenek partnereinknek abban, hogy nagyságrendekkel csökkentsék költségeiket és számukra azonnali megtakarítást jelentsenek. Sőt, bizonyos esetekben az egyes hulladéktípusok értékesítéséből plusz bevétel is szerezhetnek. Ha még több információra van szükséged, kattints ide.

Szeretnénk, ha még több vállalkozásnak tudnánk valamilyen módon segíteni. Ezért ha úgy döntesz, hogy Te is szeretnél modern és költséghatékony hulladékkezelést keress minket bátran.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, szeretnél ingyenes konzultációt és próbát, vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap kitöltésével vagy írj nekünk az info@orwak.hu címre!