Ingatlanüzemeltetés, egészségügy

Az irodaházak, kórházak, szakrendelők, sportlétesítmények, szórakozóhelyek, oktatási intézmények, kollégiumok, társasházak vagy piacok, bevásárlóközpontok rengeteg vendéget fogadnak, rengeteg alkalmazottal dolgoznak, akik rengeteg hulladékot termelnek. Ennek azonban nagy része értékes és újrahasznosítható.

A kommunális hulladék tömörítésével, a szelektív hulladékgyűjtés bevezetésével, a csomagolóanyagok bálázásával a költségek nagyságrendekkel csökkenthetők, plusz bevétel szerezhető.

Csak tömören!

A nagy személyforgalom, a sok alkalmazott és vendég rengeteg hulladékot termel. Laza állapotában az összegyűjtése felesleges időt emészt fel, a tároláshoz indokolatlan számú kuka vagy konténer szükséges. ORWAK hulladékpréssel tömörítve azonban a kommunális hulladék jóval kevesebb számú edényben is elfér. A kevesebb edény ürítése természetesen kevesebb kiadást is jelent.

Az össz hulladék mennyiség nagy részben értékes csomagolóanyagot is tartalmazhat, melynek elszállítása magas költségekkel jár együtt. Szelektíven gyűjtve és bálázva azonban értékesíthetjük az újrahasznosítható hulladékot, így ahelyett, hogy a kommunálissal együtt fizetnénk az elszállításáért, bevételünk is származhat belőle. 

Válaszd a maximális higiéniát!

Hol máshol, ha nem az egészségügyben az egyik fő szempont a maximális higiénia? Az ORWAK hulladékprések közvetlenül műanyag zsákba vagy szabvány szemetes edényekbe tömörítik a hulladékot, így egy teljesen zárt rendszer garantálja a tisztaságot és a rendezett környezetet. 

Modern hulladékkezelési megoldások az egészségügyben
Megtakarításaid fordítsd hasznos célokra!

A csökkenő ürítés számokkal a költségek 60-80%-a megtakarítható, mely éves szinten akár több százezer vagy milliós nagyságrendű is lehet. A bálázott csomagolóanyag értékesítése komoly bevételi forrás. A megtakarításokat fordítsd inkább fejlesztésekre, tedd szebbé a környezeted, jutalmazd meg a dolgozóid. 

Hasznosíts minden négyzetmétert!

Értelemszerűen, a kevesebb kuka kisebb helyen is elfér, a hulladéktároló helységek nagyobb része más, hasznos célra is kihasználható. A bálázott csomagolóanyagokkal sok területet spórolhatunk, így üres kartondobozok tárolása helyett sokkal több hely marad az értékes árunak.

Legyen rend és tisztaság!

Hulladéktömörítőkkel megszüntethetők a túlcsordult edények látványa, nem kell kerülgetni a felhalmozódott csomagolóanyag kupacokat. Tömörített formában a tárolóedényekben könnyedén elfér a hulladék, a bálázott csomagolóanyag pedig min. tized akkora helyen, rendezett formában tárolható. 

Ajánlott gépek az iparágba: