Nagy vendéglátós mustra II. – újabb 10 budapesti helyszín

Egy kicsit az előzményekről. Egészen egyedülálló ötlettel álltunk elő néhány hónappal ezelőtt. Élőben mutatjuk be az étterem és szálloda iparból érdeklődőknek, hogyan működnek a hulladékprések élesben. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy kollégánk találkozik az érdeklődővel, sétálnak egyet Budapesten belvárosában, miközben betérnek minden olyan helyre, ahol ORWAK-gépeket használnak. Ennél élménydúsabban még senki nem mutogatott vagy nézegetett termékpalettát. A belvárosi séta ötlete annyira megtetszett, hogy muszáj volt írásban is megörökítenünk. Az előző bejegyzést ITT olvashatja >>

Az elmúlt pár hónapból összegyűjtöttünk újabb 10 helyszínt, ahol azóta mi is ott vagyunk.

Étterem, hulladékkezelés
3 étterem a belváros szívében

A Leroy méltán népszerű éttermei közül, három belvárosi helyszínt üdvözölhetünk új partnereinkként. A Tokio-t, a TG Italiano-t és a Bestia-t. Mindhárom étteremben az ORWAK LE-240-es hulladékprésre esett a választás, több okból is kifolyólag. Nagy mennyiségben keletkezik kommunális hulladék, ehhez képest a kukatároló terület meglehetősen kicsi. A cél az volt, hogy a magas költségeket csökkentsük, és ne pazaroljon egyik étterem személyzete sem feleslegesen energiáját. A feladat adott volt, a kihívást teljesítettük.

Az Andrássy út csillogásában

Ha egy kicsit tovább sétálunk, hamar az Andrássy úton találjuk magunkat. Az egyik legszínvonalasabb budapesti szálloda a 4 csillagos Hotel Moments az Opera szomszédságában.

Étterem, hulladékkezelés

A tulajdonos itt is az ORWAK LE-240-es “Kis Elefánt”nagy kukaprés mellett döntött, így végleg leszámolt a magas szemétszállítási díjakkal, és a túlcsorduló kukák látványával.

Az egyik leghíresebb étterem az országban

Gianni éttermét, az igen népszerű Pomo D’Oro-t, senkinek nem kell bemutatnunk Magyarországon, aki kicsit is érdeklődik a gasztronómia iránt. Az Arany János utcai étterembe – az előbb említett éttermekhez hasonlóan – szintén egy 2 kamrás ORWAK LE-240-es hulladékprés került.

A kommunális hulladékot hatékonyan tömöríti. Mivel az étteremben állandóan nagy a forgalom, olyan gép kellett, ami csökkenti a kukák számát, ürítését és megkönnyíti a dolgozók mindennapjait. A megnövekedett szemétmennyiséggel könnyedén elbánik az ORWAK szemétprés.

Étterem, hulladékkezelés

Az Erzsébet körúton, a Corinthia Hotelben

A Hotelier Magazin egy angol nyelven publikáló lap, amelyben korábban már bemutathattuk, milyen költséghatékony megoldást biztosítottunk a 4 csillagos Corinthia Hotelnek.

A szállodában nagy forgalmú étterem is működik, így az ORWAK 3110-es (“A Kis kedvenc”) géppel bálázzák a csomagoló anyagot, az újrahasznosítható papír és műanyag hulladékot. Mivel a nagy mennyiségű kommunális hulladékkal is kezdeniük kellett valamit, a 3 tonnás tömörítő erővel préselő ORWAK 4110-es nagy kukaprést választották.

ORWAK hulladékprések a romkocsmákban is

Fiatalok körében népszerű romkocsmák közül a Szimpla Étterem úttörőként szeretett bele az újrahasznosítható hulladékok bálázásába, és az ennek köszönhető rendezett környezet feelingjébe.

A bálázógép használatával az addig hegyekben álló csomagoló hulladék akadályozta a dolgozók munkáját. Az ORWAK 3110-esbálázógéppel pillanatok alatt, hajtogatás és pakolgatás nélkül tüntetik el a rengeteg dobozt, fóliát.

Gyors megoldás a gyorséttermeknek

Az utóbbi hónapokban egyre több KFC nyitott meg. Ahogy minden üzletükben így  már Újpesten, Miskolcon, Budaörsön és a Savoya Parkban is ORWAK-gépek könnyítik a személyzet mindennapjait. Felújítás után a nemrég megnyitott újra Király utcai KFC-ben is a mi hulladékprésünket használják, méghozzá az ORWAK 5031-es gépet.

Nem véletlen, hogy az eszköz, mely bálázógép és hulladékprés is egyben a “Gyorséttermek kedvence” névre hallgat. A tömörítő egy kombinált, 2 az 1-ben gép, amely a kommunális hulladékot zsákokba tömöríti, az újrahasznosítható anyagot pedig bálázza. Kis helyigényű, csendes, hatékony és biztonságos, amely gyorséttermeknek ideális választás lehet.

Olaszos finomságok a Fruccola-ban

A Váci utca környékén vagyunk, egészen pontosan a Kristóf téren. A Cyranoban ORWAK gép üzemel, a mellette megnyitott Fruccola is mellettünk döntött. Ahogy az előbb említett éttermek, úgy a Fruccola pörgős életébe is változást vittünk.

Az ORWAK 3110-es gépet választották, amellyel hamar eltüntetik a dobozokat és fóliákat még az előtt, hogy azok felhalmozódnának. Mivel a kukatárolók alapterülete meglehetősen kicsi, az ORWAK LE-240-es hulladékprésre is szükség volt. Ezzel minimalizálva a szemétszállítási díjakat és feldolgozva a kommunális hulladékot.

Mai sétánk véget is ért, de hamarosan újra találkozunk.

A újabb vendéglátóhelyekről, éttermekről és szállodákról ismét írunk majd, hiszen jól látszik, hogy az ORWAK-gépeket bárhol lehet használni. Rengeteg költséget lehet velük megtakarítani, számos kellemetlenségtől, és problémától szabadítanak meg. De talán a legfontosabb, hogy még több időt fordíthatunk az vendégekre.

Ha még többet szeretne tudni a szálloda és vendéglátóipari lehetőségekről, esetleg szeretne velünk egy ingyenes konzultációt vagy akár ingyenes próbát,keressen bizalommal.