Rólunk írtak az Octogon magazinban

Íme a cikk az ingatlan üzemeltetőknek és fejlesztőknek szóló szakmai kiadványban.

Korszerű, gazdaságos hulladékkezelés ORWAK gépekkel

Az ország egyik legmagasabb színvonalú kollégiumában a hatékony hulladékkezelés megvalósításakor a költség-optimalizálás, maximális higiénia és a kezelők biztonsága alkották a fő szempontokat. Az ORWAK hulladékprések telepítésével mindezek mellett egyszerű, gyors, zárt rendszerű hulladékkezelés valósult meg.

A beruházó szakmai stábja a legkorszerűbb technológia mellett döntött, mely felkészültségüknek és környezettudatosságuknak köszönhető. Nagyon jó választásnak bizonyultak a csendes, kis helyigényű, legnagyobb tömörítési hatékonyságú hulladékprések: az 1100 literes szabvány kukába tömörítő ORWAK 4110-es eszköz, valamint egyedülálló ORWAK 5030C típusú zsákos hulladékprés, mely a hulladékot egy fém paláston belül úgy tömöríti, hogy a zsákok sosem sérülnek. 

Hulladékprés magazin megjelenés

Hol működnek eredményesen gépeink? A kicsiktől a multikig, mindenütt jelen vagyunk. Az ingatlan üzemeltetés, kereskedelem, ipar, vendéglátás, egészségügy, hulladékgazdálkodás, mezőgazdaság, társasház-kezelés… de mindenhol, ahol hulladék keletkezik!

Miben vagyunk jók? 25 éve a korszerű hulladékkezelés éllovasaiként fáradhatatlanul keressük, tanuljuk és tanítjuk a leggazdaságosabb hulladékkezelési megoldásokat. Élőben tartunk gépbemutatókat és próbalehetőséget biztosítunk. Már 1 hónap után azonnali megtakarítást garantálunk, a beszerzéshez egyedi finanszírozást (részlet-fizetés, bérlet) kínálunk. 3 éves garancia programmal, megbízható és gyors szervizzel hosszú élettartamú, legmagasabb ár/érték arányú gépeinket ingyenesen szállítjuk és telepítjük.

Képzett és tapasztalt szakembergárdánk minőségi kiszolgálással és eszközökkel segít az ideális hulladékkezelési tevékenység kialakításában.

Várjuk az újabb kihívásokat!