Sikertörténetek: így néz ki egy kertészet hulladékkezelése

Sok különböző tevékenységű vállalkozásnak segítettek már a hulladékkezelési problémák megoldásában az ORWAK bálázógépek és hulladékprések. Most egy meglehetősen ritka esetet hoztunk, ugyanis van egy kertészet, ahol a fenntarthatóság jegyében modern hulladékkezelést vezettek be!

Hogy mi dolga van egy bálázónak egy kertészetben? Pont ugyanaz, mint bármely más ágazatban tevékenykedő vállalkozásnak: megoldani a csomagolóanyag okozta problémákat!

A kertészet korábban már próbálkozott más gyártó bálázójával, viszont az sem kapacitás, sem a kész bálák súlya és sűrűsége szemponjtából nem volt ideális számukra. Mivel a fenntartható hulladékkezelés és a környezetvédelem, valamint az újrahasznosítás előkelő helyen szerepel a cég működésében, ezért új megoldást kerestek a problémájukra. Így jöttünk képbe mi.

orwak bálázó

A sikeres próba a kulcs

Termékpalettánkon több mint 60+ modell található, így partnereink számára mindig tudunk megoldást nyújtani. Jelen esetben az egyik legújabb fejlesztésű, ORWAK 3150 bálázógépet ajánlottuk próbára, a teszt pedig sikeres volt!

A kertészetben egyszerre két típusú csomagolóanyag hulladék is problémát okozott, a műanyag és a hullámkarton. Előbbi jellemzően a virágföld zsákjait, valamint a virágok műanyag ültető cserepeit jelenti, valamint a beérkező kisebb-nagyobb növények hullámkarton tálcáit, egyéb csomagolását.

Az ORWAK 3150 mindkét hulladéktípus kezelésére ideális megoldás, a sikeres próba után a bálázógépet nagy megelégedettséggel, napi szinten használják a kertészet dolgozói.

Íme a kész bálák:

bálázógép kertészetben, bálázó kertészet, bálázó hulladék

Meggyőző eredmények

A lenti kép bal oldalán lévő hét hatalmas zsák tele van üres virágföldes műanyag zsákkal. Ezt a laza állapotú hulladék-halmazt a bálázógéppel egyetlen (!) bálába tudták tömöríteni, ami a fenti képen látható.

Mi lehetne még ennél is meggyőzőbb érv az ORWAK eszközök mellett?

Legyen szó akármilyen méretű és tevékenységű vállalkozásról, mindenkinek tudunk olyan megoldást ajánlani, amellyel azonnal megszabadulhatnak a hulladékkezelési problémáktól.

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével és találjuk ki együtt, hogyan írhatjuk újra vállalkozásod hulladékkezelési történetét!