Van egy “csomó” hulladékom, milyen gépre van szükségem?

Szemét, szemetes, kuka, kukaprés
„Rengeteg a hulladék, nagyon sokat fizetünk, probléma hegyeink vannak.” 

Minden siker-sztorink így kezdődik! Egy telefon, egy email…

Mi alig várjuk ezeket a kérdéseket, ez a szenvedélyünk: hogyan tudjuk a vállalkozások akár legkülönlegesebb “szemét-problémáit” legoptimálisabban megoldani: alacsony költség mellett, minimális munkaerővel, gyorsan korszerűen és biztonságosan.

Ha mosógépet vásárol, jó eséllyel elmegy egy szakboltba, konzultál az eladóval, beszél „problémáiról” és igényeiről. Pontosan így zajlik a megfelelő bálázógép vagy hulladékprés kiválasztása is.

A javaslatunk: egy személyes találkozó Önöknél … és innen már csak 3 lépés

1. lépés: MESÉLJEN!
  • Milyen hulladékot halmoznak fel? (Kommunális és/vagy újrahasznosítható? Papír, fólia, PET palack, esetleg valami speciális?)
  • Szelektíven gyűjtik a hulladékokat? Vagy ömlesztve kerül minden a konténerekbe?
  • Hogyan gyűjtik a hulladékot? (Kukákban? Zsákokban? Konténerekben?)
  • Mekkora a havi hulladék mennyiség? Mennyi a jelenlegi szállítási vagy kezelési költség?
  • Mi történik jelenleg a hulladékkal? (Mennyit fizetnek az elszállításért? Ingyen elviszik, vagy netán fizetnek is Önöknek érte?)
Hulladékkezelés a vendéglátó szektorban
2. lépés: INGYENES SZAKTANÁCSADÁS
  • Szakértő kollégánk a helyszín és hulladékok egyeztetését követően, az Önök adottságait, problémáit és igényeit figyelembe véve megmutatja a gördülékeny, gazdaságos és higiénikus hulladékkezelés lehetőségeit.
  • Az ORWAK eszközöket röviden bemutatva javaslatot tesz a hulladék komplett kezelésére vonatkozóan: hova lenne célszerű a gépet elhelyezni, melyik gépet találja legmegfelelőbbnek. Hogyan kezeljék, tárolják, szállítsák, kinek értékesítsék az újrahasznosítható hulladékot, hogyan fognak alakulni a költségeik és bevételeik a jövőben.
3. lépés: INGYENES PRÓBA

“Hogyan működik a gép? Bonyolult a kezelése? Veszélyes? Hány évig tudom majd használni?” – teljesen jogos kérdések.

Térjünk vissza egy pillanatra a mosógéphez! Bepakolja, becsukja, kiválasztja a programot, elindítja a gépet, kis idő múlva „kész”. Pont ennyire „bonyolult” a bálázógépekhulladékprések használata is! Ráadásul élettartamuk jóval hosszabb egy szimpla mosógépénél.

A gépeket díjmentesen, kötelezettség nélkül:

 megnézheti napi működés közben,

 kipróbálhatja saját anyagaival telephelyünkön,

 vagy akár tesztelheti saját környezetében.

Ahogy szennyes ruha is mindig lesz és ezért mindenki használ mosógépet, úgy a hulladék is folyamatosan keletkezik, melynek hatékony és gazdaságos kezelésére ma már elengedhetetlen egy korszerű technológia bevezetése.

Ha Ön is fontolgatja egy hulladékprés vagy bálázógép beszerzését, forduljon hozzánk bizalommal! Egy jó döntéssel, megfelelő  eszközzel, és bevezetett új folyamatokkal azonnali megoldás garantált a hulladékkezelés során.