Sikertörténetek: egy bálázógép többféle csomagolóanyaghoz

Sok vállalkozásnál gyakran nem csak egy, hanem akár 2-3 különböző típusú csomagolóanyag is keletkezik egyszerre. A jó hír, hogy ilyen esetben is elég lehet egyetlen eszköz használata, hiszen az ORWAK bálázógépek többféle, jellemzően újrahasznosítható csomagolóanyag hulladék kezelésére tökéletesen alkalmasak.

Karton és műanyag fólia

Az ORWAK 3110 “Kis kedvenc” a legnépszerűbb ORWAK bálázógép a hazai piacon.

Partnerünknél a karton és a műanyag fólia okozta a mindennapi problémákat, amiket végül a “Kis kedvenc” bálázógéppel szüntettek meg.

Mindezzel időt, energiát, pénzt és munkaerőt spórolnak meg, ami a hatékonyságot is növeli. A kész bálák könnyedén mozgathatók a bálamozgató kiskocsival, amit mindenkinek ajándékba adunk a bálázógép mellé.

Alumínium dobozok, karton és műanyag

Az ORWAK 5070 HDC egy olyan két vagy többkamrás bálázógép, aminek kamrái igény szerint tovább bővíthetők. Partnerünknél 3 kamrás kivitelben működik zavartalanul, ugyanis náluk már 3 különböző típusú hulladék kezelését kellett megoldani egyidőben.

Elsősorban a hullámkarton, az alumínium dobozok és a PET palackok okoztak gondokat a vállalkozásnál, így olyan eszköz kellett, ami egyszerre oldja meg mindezt.

A többkamrás ORWAK bálázógépek további előnye, hogy a kamrákban külön-külön gyűjthető a csomagolóanyag hulladék, így úgymond egy mini-válogatóműként is üzemel. A szelektíven gyűjtött csomagolóanyagokat a kamrák fölött, a présfej mozgatásával lehet nagy sűrűségű bálába tömöríteni.

bálázógép

Megoldanád vállalkozásod hulladékkezelését?

Legyen szó bármilyen típusú és mennyiségű hulladékról, mi tudunk segíteni! Kérj tőlünk ingyenes tanácsadást, próbáld ki az ORWAK eszközöket ingyen, feltételek és kötelezettségek nélkül.

A lenti űrlap kitöltését követően kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot.

Ha tetszett a cikk vagy ismersz olyat, akinek hasznos lehet, a lenti gombokkal tudod megosztani.