Új pályázat vendéglátóhelyeknek: vissza nem térítendő támogatás eszközbeszerzésre

A pályázni vágyók most örülhetnek: 13 milliárd forintos keretet oszt szét az állam vissza nem térítendő támogatás formájában a vidéki vendéglátóhelyek között.

A pályázat célja, hogy a vidéki vendéglátóhelyeket korszerű, a gazdaságos üzemelést támogató eszközök beszerzésére ösztönözze. Erre a célra pedig abszolút ideálisak az ORWAK bálázógépek és hulladékprések, hiszen költséghatékony, modern hulladékkezelési megoldást biztosítanak a vállalkozásoknak.

Pályázatírás sikergaranciával

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lépések: 3 -ből 1
Milyen formában szeretne pályázni?
Többet is kijelölhet

Kíváncsi vagy, hogy melyik a top 3 hulladéktömörítő típus, amit a hazai vendéglátásban több száz partnerünk használ nagy megelégedettséggel? Kattints ide a cikkért!

A hivatalos pályázati felhívásban (katt) megtalálható a konstrukció ütemezése (5. oldal), ahol a különböző vendéglátó üzlet típus szerint láthatók a pályázati felhívások meghirdetésének tervezett időpontjai. Sorrendben pedig: éttermek (május), cukrászdák (június), szórakozóhelyek (július), alkalmi vendéglátóhelyek (augusztus), kávézók (szeptember), büfék (október) és italüzletek (november) pályázhatnak a keretösszeg kimerüléséig.

Jó, ha tudod:

  • A támogatás vendéglátó üzletenként igényelhető, így egy szolgáltató akár több üzletre is igényelhet támogatást.
  • Az 1 millió Ft maximálisan igényelhető összegnél MAGASABB összegű beruházás/beszerzés is megengedett.
Vissza nem térítendő pályázat

Feltételek:

  • Magyarországon bejegyzett székhely és vidéki telephely;
  • mikro-, kis- és középvállalkozások igényelhetik;
  • Kormányrendelet szerint “vendéglátó üzlet” kategóriába tartozik;
  • NTAK regisztráció;
  • minimum 1 lezárt üzleti év;
  • a vendéglátó üzlet egész évben nyitva tart.

Mindenben segítünk!

Stratégiai partnerünk a 21 éve a tanácsadói piacon tevékenykedő ECC, akik nagyságrendileg 100%-os nyereségi aránnyal dolgoznak. Közel 4000 beadott pályázattal már 167 milliárd forint támogatást nyertek el partnereiknek.

Ha nem tudod, pontosan milyen ORWAK eszközre lenne szüksége vállalkozásodnak, kérj tőlünk ingyenes tanácsadást! Szakértő kollégánk még aznap felveszi veled a kapcsolatot és ajánlatot küld neked a lehetséges opciókról. Pályázatos ajánlatunkat (munkaidőben) akár 30 perc alatt el is készítjük!

További információért vedd fel velünk a kapcsolatot az info@orwak.hu címen vagy a lenti űrlap kitöltésével.