Sikertörténetek: ORWAK POWER bálázógépek a frontvonalon

Ha közepes vagy nagyobb mennyiségű csomagolóanyag hulladékról van szó, amikor a vállalkozásnak már konkrét célja a hulladékkezelési probléma megszüntetésén túl az is, hogy logisztikai szempontból is ideális méretű és súlyú bálák készüljenek… Akkor jönnek az ORWAK POWER bálázógépek!

ORWAK POWER 3325 vs. tojástartó tálcák

Különböző tojástermékeket forgalmazó partnerünknél a feleslegessé vált és/vagy selejtes tojástartó tálcák okozta problémára kellett megoldást találnunk. Az ORWAK POWER 3325 bálázógéppel – a hulladék típusától függően – kb. 400-450 kg súlyú, EUR raklap méretű bálákat lehet készíteni.

Partnerünk azonban nem csak emiatt választotta ezt a típust.

Fontos volt az is, hogy a költséghatékony hulladékkezelést úgy tudják megvalósítani, hogy közben minimális munkaerőt és időt igényeljen a folyamat.

ORWAK POWER 3420 a kereskedelemben

Az egyik legnagyobb, hazánkban is népszerű kereskedelmi lánc üzleteiben csak ORWAK POWER bálázógépek üzemelnek.

Nem véletlen, hiszen ha rendszeresen érkezik nagy mennyiségű, például kartondobozokba vagy műanyag fóliába csomagolt áru, akkor bizony rengeteg (csomagolási) hulladék is keletkezik.

A raktárakat azonban nem csak rendezetten, hanem higiénikusan is kell tartani, így egyértelmű, hogy olyan hulladékkezelési megoldást kell alkalmazni, ami mindezt egyszerre teszi lehetővé. A munkavédelemről nem is beszélve…

Partnerünknél egy, a legmagasabb, “D” szintű munkabiztonságot garantáló ORWAK POWER 3420 bálázógép üzemel teljesen zavartalanul, amivel raklap méretű bálákat készítenek. A dolgozóknak nincs más dolga, mint a bálázógép kamrájába rakni a csomagolóanyagokat és egyetlen gombnyomással elindítani a tömörítést.

A végeredmény pedig:

ORWAK hulladéktömörítők, bálázógépek a kereskedelemben.

ORWAK POWER 3620: a nagyágyú

Papíripari tevékenységet folytató partnerünknél egyértelmű volt a helyzet: a felesleges és/vagy selejtes papírtermékekkel is kezdeni kell valamit…

Mivel fontos szempont volt a bálák mérete és súlya, ezért a több alternatíva közül végül az ORWAK POWER 3620 bálázógépre esett a választás.

És milyen jól döntöttek!

Ezzel a bálázógéppel hosszú távon oldották meg a hulladékkezelési problémákat. A kb. 450-500 kg súlyú, raklap méretű bálákat készítő ORWAK POWER 3620 a maximális teljesítmény mellett a 100%-os munkabiztonságot is garantálja a kezelőknek.

ORWAK POWER 3620 bálázógép

Modern hulladékkezelésre váltana vállalkozásod?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti űrlap segítségével, kollégánk pedig 24 órán belül felkeres, hogy egyeztessétek a részleteket. Ha szeretnéd, az ORWAK eszközöket ingyen, feltételek és kötelezettségek nélkül, a saját környezetedben, a saját hulladékoddal ki is próbálhatod!

Érdekelnek a részletek?

Írj nekünk az info@orwak.hu címre, hívj minket a +36 1 363 8888-as telefonszámon vagy töltsd ki a lenti kapcsolati űrlapot!

Shop

Ingyenes konzultáció és próba

Mindezt feltételek és kötelezettségek nélkül, mindenkinek.


Shop

Bálázógép bérlés, finanszírozás

Kedvezményes bérleti konstrukciók a vállalkozásodra szabva.