Kommunális hulladék tömörítése

A kommunális, azaz háztartási hulladék kezelése nagy kihívás városokban és intézményeknél. A hulladékgyűjtő edények gyors telítődése esztétikai és higiéniai gondokat vet fel. Ezáltal nőnek a szállítási és ürítési költségek is. Az ORWAK által kínált innovatív hulladékprésekkel azonban hatékony megoldást kínálunk e problémákra.

Kommunális hulladék

Optimalizáld a kommunális hulladék kezelését ORWAK hulladékprésekkel: csökkentsd a költségeket és növeld a higiéniai szintet

ORWAK Hulladékprések: Megoldás a Túlcsorduló Konténerekre

Az ORWAK hulladékprések képesek a kommunális hulladék közvetlen tömörítésére standard méretű szemetes edényekbe (pl. 240 – 1100 literesekbe), ami lehetővé teszi a hulladéktárolók kapacitásának optimalizálását. Ez a tömörítési módszer jelentős helytakarékosságot tesz lehetővé. Így kevesebb kuka szükséges, vagy ritkábban kell őket üríteni. Ez közvetlenül a költségek jelentős csökkenéséhez vezet.

Szeméttel túlcsorduló kukák

Yuta
Yuta
2024-01-19
Szuper
Tamas Nagy
Tamas Nagy
2023-12-21
Ők nem csak hirdetik, valóban oda figyelnek minden apró részletre, ami a termékek minőségében és a szolgáltatásokban egyaránt megmutatkozik! Közel 4 év után is kiváló állapotban van a tömörítő berendezés! Öröm volt velük üzletelni! 5 csillag nekik, ajánlom őket minden kis vállalkozásnak.
Máté Fekete
Máté Fekete
2023-12-18
Hálásan köszönjük a segítséget! Mi maximálisan elégedettek vagyunk, már több éve tart az üzleti együttműködésünk! A fotón az egyik új telephelyünkön telepített eszköz látható, még nyáron üzemelték be azóta radikálisan csökkent a hulladékkezelési költségeink! mindenkinek ajánljuk őket! 10/10👍
Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Hulladéktömörítő és bálázógép árak

Töltsd ki rövid űrlapot személyre szóló árajánlathoz.


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Lépések: 3 -ből 1
Mennyi újrahasznosítható (csomagolóanyag) hulladék keletkezik havi szinten?
Többet is kijelölhet

Higiénia az Első Helyen: Zsákos Hulladékprések

Különösen fontos azokban a helyzetekben, ahol a higiéniai szempontok kulcsfontosságúak, mint például szállodákban, éttermekben vagy egészségügyi intézményekben. Az ORWAK zsákos hulladékprései ideális megoldást kínálnak, mivel a tömörítés közvetlenül műanyag zsákokba történik, anélkül, hogy a zsákok sérülnének. A tömörítési folyamat során a zsákok megőrzik integritásukat. A tömör hulladékot lekötött zsákokba helyezhetjük a kukákban vagy konténerekben. Ezáltal megakadályozzuk a szivárgást és a párolgást.

Költséghatékonyság és Környezetvédelem

Az 1:4 – 1:8-as tömörítési arány jelentősen növeli a hulladéktárolás hatékonyságát. Emellett költségmegtakarítást eredményez az ürítési és szállítási díjakban. Az ORWAK hulladékprésekkel történő tömörítés gazdaságosabbá teszi a hulladékkezelést. Ezen felül környezetbarátabb is, mivel csökkenti a szállítások számát. Így elősegíti a hulladék újrahasznosítását.

Az ORWAK hulladékprések alkalmazása egyértelmű előrelépést jelent a kommunális hulladék kezelésében. Lehetővé teszi a vállalkozások és intézmények számára, hogy felelősségteljesen, költséghatékonyan és higiénikusan kezeljék a keletkező hulladékot. Válassza az ORWAK megoldásait a hulladékkezelési kihívások modern, hatékony és fenntartható kezeléséhez

TOVÁBBI TÖMÖRÍTHETŐ HULLADÉK TÍPUSOK