Blog

2018 december 18.

Egy jól működő szálloda vagy hotel esetében a vendégek megfelelő kiszolgálása örök elsőbbséget élvez. A hulladékkezelési probléma azonban legalább olyan fontos, mint a kiszolgálás minősége. A változó forgalommal együtt a…

2018 december 7.

A sok hulladék kezelése egyre nagyobb problémát jelent a fejlett társadalmakban. Számos országban, köztük Magyarországon is olyan megoldást kell találniuk a vállalkozásoknak, amely egyszerre költséghatékony és környezetbarát.  Az utóbbi 30…

2018 szeptember 2.

A kiskereskedelemben az eladótéren és a gyorsaságon múlik minden! Heti 2-3 alkalommal érkezik áru, alaposan becsomagolva, dobozokban-fóliában. Ezeket gyorsan ki kell csomagolni, hogy mielőbb az eladó térben lehessenek. A négyzetméterárak…

2021 szeptember 27.

„Rengeteg a hulladék, nagyon sokat fizetünk, probléma hegyeink vannak.”  Minden siker-sztorink így kezdődik! Egy telefon, egy email… Mi alig várjuk ezeket a kérdéseket, ez a szenvedélyünk: hogyan tudjuk a vállalkozások akár…

2018 november 20.

Egy kicsit az előzményekről. Egészen egyedülálló ötlettel álltunk elő néhány hónappal ezelőtt. Élőben mutatjuk be az étterem és szálloda iparból érdeklődőknek, hogyan működnek a hulladékprések élesben. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy…

2018 április 4.

Egy hajó önálló egységként üzemel, minden feladatot helyben kell megoldani. Hosszú útja során a kikötőkben rövid időt tölt, mind időben, mind térben korlátozott a fizikai kapcsolata a kiszolgálóegységekkel és szolgáltatókkal.…

2017 július 12.

Amikor bálázógépekről vagy hulladékprésekről esik szó, az ember nem gondolná, hogy a pékségek ebben egyáltalán érintettek lennének. Azt tudjuk, hogy az élelmiszeriparban dolgozók is jelentős mértékben foglalkoznak hulladékkezeléssel, illetve hulladékgazdálkodással.…

2018 december 16.

Amit a legtöbbször hallunk: túl sok a hulladék, túl kevés a hely. A szállítási költségek magasak, a rendetlenség eluralkodott. Az első szó, ami eszébe jut a hulladékról a “KÁOSZ”? Ezen…

2021 szeptember 27.

Általános probléma fővárosunk szívében a helyhiány, de ez nemcsak a közterületeken mutatkozik meg, hanem mikro szinten, egy-egy vállalkozás esetében is. Ez az étterem is azzal a nehézséggel szembesült, hogy bizony…

2018 augusztus 11.

Sokszor merül fel a kérdés azokban, akik ún. tömörítős  konténert (préskonténert) használnak vagy éppen annak üzembeállításán gondolkodnak, hogy vajon létezik-e annál jobb megoldás? Ennek eldöntéshez adunk néhány gyakorlati tanácsot, illetve megmutatjuk,…